REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
21.5° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Mangalioţii au început să-şi vândă yachturile în mijlocul verii! De ce oare?

Mangalioţii au început să-şi vândă yachturile în mijlocul verii! De ce oare?

Replica API 6 iunie 2022 | 23:15 4027

Yachturile de agrement din Portul Turistic Mangalia au fost scoase la vânzare, pe un site de profil. Vorbim despre două ambarcațiuni cunoscute pentru petrecerile care se organizau aici, Poseidon și Red Horizon. Pesemne, proprietarul sau proprietarii vor să-și reînnoiască parcul ori… pandemia le-a afectat grav buzunarele și trebuie să strângă cureaua.

Ambarcațiunea Poseidon Yacht Jeanneau Sun Odissey 49, fabricată în 2008, se vinde cu 147.000 de euro. Aici s-au organizat petreceri fără număr, însă se pare că proprietarul nu-și mai poate permite întreținerea navei sau, cine știe, poate vrea să-și achiziționeze un alt yacht mai modern.

Poseidon are 4 spații de cazare/cabine, (poate fi ușor convertit în versiunea cu 3 sau 2 cabine), 8+2 dane, 4 bai, canapea salon cu masă, 2 cabine frontale cu paturi duble, dulapuri suspendate (pot fi ușor transformate într-o cabină mare a proprietarului), 2 cabine din pupa cu paturi duble, dulapuri suspendate, bucătărie în formă dreaptă. La bordul navei se pot îmbarca 16-18 persoane.

Tot în Portul Mangalia se vinde și Red Horizon, un alt yacht de agrement, pentru 262.000 euro. Construit în anul 2015, nava este prezentată ca fiind excelent pentru party-uri sau transportul de persoane, fiind organizate aici petreceri cu 100 persoane.

Aşa cum este precizat mai sus, întrebarea este: de ce oare?

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati ajuns sa faceti olx din redactie hahhah
1
0
bai fomistule,ai terminat ajutorul social si acum iti dai cu parerea despre mangalioti.mars in rasa ta de dobitoc cu 2 clase peste mi re la pas cal a carui redactie este doar una facuta sa iti dea tie zilnic motive sa iti asterni frustrarea. daca nu ai avea acces la internet te ai stinge plin de frustrari.mars la cantina sociala si baga o zeama lunga sa iti potolesti foamea si dupa stergeti lacrimile si mucii si tastezi din nou
0
0
mangaliotii sint rupti in kur,circiumari cu 8 clase,vamesi,apevisti.Aia cu asa zisele yachturi lemtin in asa zisul port ca este aproape moca.Cimd vor plati portulatunci apar si vinzarile de rable.Se cauta fraieri.
1
1
Mir ela pai zi-ne tu de ce ca de aia esti -jurnalista-. Fa investigatie, baga teren, da telefoane si afla de ce. Nu mai sta pe scaun pe banii lu Murad si du-te la munca.
1
0
p****l esti o jurnalista de C intereseazate a cui este poisedon !!!!!esti deja p******a este a lui LEX si omu asta face la pensie vinde cumpara organizeaza evenimente face plinbari !!!dar tu daca scrii sa te CC pe tine
0
0
In capodopera Morometii, jucand rolul lui Ilie Moromete, a fost intrebat de catre Achim de ce taie salcamul iar replica a fost SA SE MIRE PROSTII. asa si cu tine draga M****a care nu poti dormi de grija Mangaliei. Dar cand scrii la comanda ca sa iti justifici plata facuta de Murad bagi articole fara sens si inutile.ca asa ai primit ordin de la seful tau Murad care te plateste. 10 articole pe saptamana cu tot felul de tampenii.sefiibtai menabit si murad dicteaza tu obedienta, NU OBEZA, OBEDIENTA,adica sluga, scrii dupa dictare.jurnalism de sant cu articole tendentioase si fara substrat
1
0
Raspunsul la intrebare este sa intrebe prostii
1
0
Cam jignitor si tendentios acest termen pentru onestii locuitori ai municipiului Mangalia ! Pana la urma Criza datorata razboiului slavilor ii afecteaza financiar pe toti cetatenii romani nu numai pe ... mangalioti , draga doamna P****l M****a , semnatara a acestui articol !
1
0
Pentru ca nu mai au bani de motorina hahahaha
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768