REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

MApN a început să instaleze buncăre în localitatea tulceană Plauru

MApN a început să instaleze buncăre în localitatea tulceană Plauru

A.F. 12 septembrie 2023 | 17:50 1315

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) au anunţat, marţi, că au început instalarea a două adăposturi de protecţie a populaţiei în localitatea tulceană Plauru, la lucrări participând 50 de militari.

MApN a inceput sa instaleze buncare in localitatea tulceana Plauru

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale au transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că au început lucrările de amenajare a spaţiilor de protecţie a populaţiei în localitatea Plauru din judeţul Tulcea.

Măsura face parte din hotărârea nr. 31 din 7 septembrie 2023 emisă de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

„Lucrările sunt executate de un detaşament format din aproximativ 50 de militari de la Brigada 10 Geniu, care acţionează cu 20 de mijloace tehnice, pentru instalarea a două adăposturi din elemente prefabricate din beton, precum şi pentru executarea lucrărilor de amenajare aferente. Adăposturile, cu dimensiunile 9,6 m lungime, 2 m lăţime (la interior) şi 1,5 m înălţime (la interior), vor fi predate, după finalizarea lucrărilor, autorităţilor locale ale comunei Ceatalchioi”, a anunţat MApN.

La finalul lunii august, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a decis adoptarea unor măsuri de protecţie pentru populaţia din zone de pe teritoriul României învecinate localităţilor ucrainene Reni şi Ismail, precum şi emiterea de mesaje RO-Alert de către ISU, la notificarea MApN, privind riscul căderii unor ”elemente aparţinând mijloacelor de luptă utilizate în conflict”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bani aruncati in dunare! dar ce putea sa iasa din capetele plline de grasime a generalilor? sapca pe care a primit-o iohanis de la trump, e mai buna!
1
1
mai bine o drona la kremlin !!! Fwt putin si ruznaci !!!
4
2
Da...ceva dreptate ai...sunt f multi idioti in tara asta dar aici te inseli. Cu cat are inaltimea mai mica cu atat este mai sigur in cazul unui impact direct cu vreo bomba.Noapte buna
5
0
Debil . Zi si nou de unde faci rost de iarba atat de buna?
5
13
Idiot de sub mine,A aparut .net la navigatie la palazu?
5
13
In sfarsit!!! ABIA ASTEPT SA OMOR ORCI RUSI! Sunt operator de drone de atac, am sa-i sparg pe orci ca pe nuci, sa-si inghita piticul Putinica toate vorbele. Abia astept sa ridic steagul NATO in Moscova! Amin! Lasati pensatul, baieti! Incepeti sa bagati flotari! A sosit clipa! Recuperam BASARABIA, Ucraina ocupa Belarusul si VOLGOGRADUL (Stalingrad) pana in Marea Caspica si apoi negociem pentru recuperarea BASARABIEI si refacerea ROMANIEI MARI, dupa ce eu infig personal steagul NATO in Moscova si ma pis pe piramida lui Lenin din Red Square. Amin inca o data! SLAVA UKRAINI! HEROYAM SLAVA! Glory to Ukraine! NATO (CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN TOATE TIMPURILE). ROMANIA prin articolul 5 este "FORTA NUCLEARA". Sa moara orcii rusi de ciuda! Amin a 3-a oara. Afara cu simionii si sosocii din tara! Doamne ajuta!
40
8
Da frate, trebuia sa faca doua LIDL-uri ingropate cu sali de forta, cinema-uri , gradina zoologica si gradina botanica, bineinteles. Ala e adapost antiaerian, nu spa unde sa te simti ca acasa.
7
2
Deci dupa spusele tale, oamenii aia ar trebui sa moara, da-i in mortzii lor, ca-s doar 35. Ai capul ala sa nu-ti ploua in gat.
7
4
sa faci buncar ptr 35 de locuitori... asta insemna sa fi mafiot
9
8
Inginere.. satul Plauru are 35 locuitori, realizezi asta, nu ? O scara medie de bloc are 50-60 persoane. Deci sunt mai multi oameni intr-o scara de bloc comparativ cu populatia totala a satului. Se monteaza doua buncare de 19 mp pentru 35 locuitori. Pentru ce ai nevoie de mai mult ? Cu putin efort ii poti acomoda pe toti intr-un singur buncar. Inaltimea se putea face de 2 metri, intr-adevar, dar vorbim de un buncar in care intri in caz de atac, cateva ore, nu locuiesti acolo. Nu e adapost antiatomic, sa fie gandit sa stai acolo cateva luni.
8
3
cum sa faci ma 9 m lungime pe 2 m latime si 1,5 m inaltime??? in tara asta chiar sunt numai idioti??
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510