REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Mara Bănică nu se uită la „Acces Direct” după ce și-a dat demisia: Am luat și păduchi de la invitați”

Mara Bănică nu se uită la „Acces Direct” după ce și-a dat demisia: Am luat și păduchi de la invitați”

A.F. 11 mai 2023 | 00:00 668

Mara Bănică nu se mai uită la „Acces Direct”. După ce timp de 12 ani a avut contract cu Antena 1, vedeta a demisionat, iar acum, în podcastul lui Cătălin Măruță, a spus motivele pentru care a luat decizia.

Mara Banica nu se uita la „Acces Direct” dupa ce si-a dat demisia: Am luat si paduchi de la invitati”Mara Bănică

Până în anul 2021, Mara Bănică a apărut în emisiunea „Acces Direct”, care prima dată a fost difuzată pe Antena 1, iar acum pe Antena Stars. Avea rolul de invitat permanent, comenta toate subiectele sociale din emisiune.  

Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, jurnalista a explicat de ce a rupt contractul cu Antena 1. Nu se mai regăsea de ceva vreme în acel proiect de televiziune. „Nu mai puteam. Nu mai era pentru mine. 12 ani am stat și deja nu mai puteam în acel format de emisie.

„A fost o emisie pe care am făcut-o și am dus-o la un moment dat pentru că și trebuia, financiar aveam nevoie”

Da, a fost cumva reciproc așa. Nu mă mai regăseam, nu mai puteam. De câțiva ani mă confruntam cu lucrul ăsta. Și a fost o emisie pe care am făcut-o și am dus-o la un moment dat pentru că și trebuia, financiar vorbind aveam nevoie de asta”, a explicat vedeta.

Mara Banica nu se uita la „Acces Direct” dupa ce si-a dat demisia: Am luat si paduchi de la invitati”

„Eram o femeie de 40 de ani care creștea un copil, îi mai aveam și pe ai mei că așa a fost viața. La un moment dat nu am mai avut de ce să fac asta. Banii nu au mai fost o mare problemă pentru mine. Nu mai puteam, efectiv. Eu acum nu pot să mă uit. Eu știu că mai există emisiunea, dar nu mă pot uita.

Mi-a trebuit un an să înțeleg unde aparțin, de ce aparțin, să înțeleg multe lucruri: cât am fost de folosită, dar nu vreau să intru în astea. Bă, trebuia să fi plecat de mult! N-am avut coloană vertebrală. Conta mai mult bunăstarea copilului meu și a mea decât chestia asta profesională. Asta e!”, a continuat Mara Bănică.

„Părerea mea ajunsese să nu mai fie părerea mea în ultimii cinci, șase ani”

Totodată, Mara Bănică a dat și câteva detalii despre ce se întâmpla în emisiune, în culise. „Am stat mult prea mult! Și în momentul în care tu te duci…ok, într-o emisie, invitat și spui părerea ta despre o situație și spui părerea, dar te uiți pe mesagerie și părerea mea ajunsese să nu mai fie părerea mea în ultimii cinci, șase ani că trebuia să spun ce spunea mesageria.  

Nu, nu e frumos, nu vreau să vorbesc din bucătărie, dar oricum a fost o suferință în ultimii ani”, a mai declarat vedeta, care s-a confruntat și cu părerile prietenilor, care nu aveau o impresie bună despre „Acces Direct”.

„Am luat păduchi toată redacția, ne-a îmbolnăvit Vulpița de Covid pe toți”

„Dar și chestia aia, mă întâlneam cu prieteni care ziceau: La mizeria aia? Așa era definită emisia. Da, mă, am luat păduchi de trei ori, asta e! Am luat păduchi toată redacția, ne-a îmbolnăvit Vulpița de Covid pe toți.  

Păduchi am luat de la invitați, veneau copii amărâți, eu îi mai luam pe acasă, îi mai duceam la saloane…mulți au luat, și producătoarea. Mai veneau și oameni bolnavi, riscurile au fost mari pentru noi. Dar a trecut”, a mai zis ea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768