REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Marcel Ciolacu a vizitat la Bruxelles doi răniți în exploziile din Crevedia

Marcel Ciolacu a vizitat la Bruxelles doi răniți în exploziile din Crevedia

Andreea CONDURACHE 1 septembrie 2023 | 12:18 650

Premierul Marcel Ciolacu i-a vizitat la Spitalul Militar din Bruxelles pe doi dintre răniții în exploziile de la stația GPL din Crevedia și le-a mulțumit medicilor belgieni pentru sprijinul oferit. Premierul a discutat cu unul dintre pompierii internați, un tânăr de 22 de ani, care a fost detubat și urmează să iasă de la terapie intensivă. În privința celui de-al doilea pacient, șeful Guvernului așteaptă ca starea lui să se îmbunătățească.

Marcel Ciolacu a vizitat la Bruxelles doi raniti in exploziile din Crevedia

"M-am bucurat să văd că starea de sănătate a unuia dintre pompierii noștri, un tânăr de 22 de ani, evoluează bine. A fost detubat și urmează să iasă de la secția ATI. Am vorbit cu el și l-am încurajat să treacă cu bine peste această tragedie.

Așteptăm vești bune și despre starea de sănătate a celui de-al doilea pompier român îngrijit la Spitalul Militar din Bruxelles. Am vorbit cu soția lui și am asigurat-o de tot sprijinul nostru. Le doresc sănătate multă pompierilor noștri răniți și îi așteptăm cu bine acasă!

Sunt profund recunoscător medicilor și întregii echipe medicale a Spitalului Militar Regina Astrid din Bruxelles! I-am felicitat pentru răspunsul rapid oferit României, pentru înaltul profesionalism, umanitatea și pasiunea pentru îngrijirea pacienților. România apreciază enorm acest sprijin și este recunoscătoare pentru modul exemplar în care sunt tratați pacienții români", a transmis Marcel Ciolacu, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai, taiati salariile astea nesimtite ale medicilor ca nu le merita, rup privatul si cabinetele particulare in timpul programului de la stat, oare nu vede nimeni asta?oricum, nu va mai votam, sa vina altii noi ca ne-am saturat.numai medicii sunt intelectuali cu 20.000 lei pe luna de la stat?ceilalti p****i pot munci cu 4000, nu?deaia nu o sa va mai votam
3
0
Li-se rupe de voi,goymii! Asta e doar o miscare de imagine de 2 ,5 lei super-uzata din 1930.Vrea sa fie presedinte?de scara de bloc?
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016