REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
22.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Marcel Ciolacu anunță cât vor fi noile salarii minime din construcții și agricultură

Marcel Ciolacu anunță cât vor fi noile salarii minime din construcții și agricultură

Ana Maria LIPAN 25 octombrie 2023 | 15:33 803

Premierul Marcel Ciolacu susține că s-a ajuns la o înțelege cu sindicatele și patronatele, pentru noile salarii din construcții și agricultură. Astfel, salariul minim în construcții va fi 4.582 de lei, iar în agricultură de 3.436 lei.

Marcel Ciolacu anunta cat vor fi noile salarii minime din constructii si agriculturaPremierul Marcel Ciolacu

”Am convenit astăzi, împreună cu patronatele și sindicatele, în Consiliul Național Tripartit, noile valori ale salariilor minime în construcții, agricultură și industria alimentară. Am făcut o promisiune angajaților, aceea ca în urma introducerii contribuției pentru sănătate, salariile din aceste două domenii nu vor scădea! Iar prin acordul de azi, atât noul salariu minim în construcții, de 4.582 de lei, cât și cel din agricultură și industria alimentară, de 3.436 de lei, garantează că nu se pierde nici măcar un leu din salariile nete.

Le mulțumesc patronatelor pentru că au înțeles importanța acestui moment și apreciez suportul acordat Guvernului de către sindicate în stabilirea valorilor corecte ale salariilor minime din cele două industrii-cheie pentru economia noastră.

Suntem pregătiți, acum, să adoptăm în ședința de Guvern, ordonanța de urgență referitoare la noile salarii minime din cele două sectoare economice. În acest fel, odată cu promulgarea de către președintele României a pachetului fiscal-bugetar, vor putea fi aplicate și aceste prevederi importante care protejează veniturile tuturor salariaților din construcții și agricultură.”, a scris Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasă vrăjeală, anunță tu când tai pensiile nesimțite ale drogaților de magistrați ca am înțeles de o avocata care se droga cot la cot cu prietenul ei interlop iar după de a fost salata are un regim special după gratii. Tu nu înțelegi ca aceasta gargara a ta, a aceluia ce și permite sa poarte pantofi de 1500 euro. Fa ne pe plac și renunță la citate, vrem fapte
2
1
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712