REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
20.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Marcel Ciolacu anunță convocarea Congresului PSD

Marcel Ciolacu anunță convocarea Congresului PSD

Mirela PASCAL 4 iunie 2024 | 15:00 303

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că, imediat după alegerile locale, se va lua o decizie în coaliție cu referire la candidatul la prezidențiale. Ciolacu a precizat că va fi convocat un Congres Extraordinar al PSD pentru desemnarea candidatului. De asemenea, Ciolacu a făcut o precizare extrem de importantă și a spus că ”Este aproape imposibil ca PSD, este cel mai mare partid din România, să nu aibă candidat la alegerile prezidențiale din România”.

Marcel Ciolacu anunta convocarea Congresului PSDMarcel Ciolacu

”Vom vedea ce vor spune românii, dacă ei își doresc să existe o majoritate conturată în jurul PSD și PNL. Este aproape imposibil ca PSD, este cel mai mare partid din România, să nu aibă candidat la alegerile prezidențiale din România.Nu vreau să anticipez anumite lucruri. PSD va ieși întărit din aceste alegeri pentru că vom avea mai mulți primari, mai mulți președinți de CJ. Va fi cumva legitim ca ai mei colegi din cadrul PSD să aibă această pretenție.Eu îmi doresc să fac lucrurile normal. Așteptăm verdictul românilor și apoi vom discuta în coaliție, așa cum este normal.Trebuie făcută o dezbatere în interiorul PSD, trebuie făcut Congres. Eu sub nicio formă nu o să fiu de acord ca decizia privind candidatul să se ia într-un cerc retrâns, asta pentru că am văzut că nu funcționează.Este un calendar foarte strâns. Vom convoca un Congres al PSD pentru validarea candidatului sau a unei eventuale alianțe.”, a declarat Marcel Ciolacu, la DC News Live.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se acopere in caz ca pierde asa cum asteapta toti
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016