REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Marcel Ciolacu anunță discuții cu Pro România și ALDE, pentru o moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu anunță discuții cu Pro România și ALDE, pentru o moțiune de cenzură

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 1210

Marcel Ciolacu a declarat, vineri seara, că PSD nu va depune, momentan, o moțiune de cenzură, pentru că România se află în stare de urgență.

Marcel Ciolacu

Liderul PSD a precizat că, pentru succesul unei noi moțiuni împotriva lui Ludovic Orban, partidul său are nevoie și de voturile altor formațiuni, iar pentru asta va discuta cu Pro România și ALDE.

De altfel, Victor Ponta, liderul Pro România, a afirmat, de mai multe ori, că vrea debarcarea lui Orban de la Palatul Victoria.

”Momentan, nu se pune problema unei moțiuni de cenzură, suntem în stare de urgență. Dar, depunem două moțiuni simple, una împotriva ministrului Finanțelor, una împotriva ministrului Agriculturii.

În acest moment, PSD nu deține numărul de voturi, în Parlament, pentru o moțiune. Vom discuta cu ALDE și cu Pro România, Guvernul nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Guvernul este un dezastru! După 15 mai o să vedem ce decizie vom lua.”, a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea TV, citată de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa MUIE psd-ului
4
0
Ciolacu nu merita sub nici o forma sa fie liderul PSD. Pt. ESCU : incearca sa gandesti putin si cu mintea ta .
3
1
Plecati din parlament. Nu mai va vrem.
3
0
SUSPENDARE.
1
2
Cenzureaza ba, pensiile nesimtite pe care le-ati dat voi.
5
0
Cu suspendarea lui iohanis. Poporul il asteapta la referendum sa-i multumeasca
2
10
Ciolacu cica se afla in discutii cu pro Romania si ALDE caci cu UDMRisti s-a ineles deja,el ca presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor le-a dat UDMRistilor tinutul secuiesc dar legea aia mai trebuia sa treaca si de senat si de IOHANIS.
7
1
Ce sa spun !? Motiune: blanosu, pontacu si mos tariceanu ?! Vai de voi, TRADATORILOR, de patrie si neam, de tara si romani! Ne-am saturat de circul vostru, de scenariile voastre, hotilor si mincinosilor. Ati tradat, ati mintit, ati distrus, ati DEZAMAGIT. Sictir! Si ce salarii si pensii aveti nemernicilor, din sacul statului, de pe urma privatilor, care duc economia..... hahalerelor! Nu vreti si voi "somaj" ??
9
1
suntem in stare de urgenta pentru ca ati prelungit-o voi!
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365