REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Marcel Ciolacu anunţă noi măsuri pentru pensionari

Marcel Ciolacu anunţă noi măsuri pentru pensionari

Victor ROTARU 25 ianuarie 2024 | 16:19 1377

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat o hotărâre de Guvern prin care vine cu noi măsuri de sprijin pentru pensionarii României.

Marcel Ciolacu anunta noi masuri pentru pensionariMarcel Ciolacu

Şeful Guvernului a anunţat, joi, o hotărâre de Guvern prin care cresc atât numărul de bilete de tratament balnear pentru pensionari, cât și suma alocată acestora. 

Totodată, ar putea urma plafonarea prețurilor la produsele de bază cel puțin până în primăvară.

"Nu îi uităm nici pe pensionari. După indexarea pensiilor cu 13,8%, azi venim cu o altă măsură așteptată de aceștia. 

Aprobăm o hotărâre de Guvern prin care majorăm atât numărul de bilete de tratament balnear pentru pensionari, cât și suma alocată acestora", a afirmat, joi, premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, vor fi 135.000 de bilete asigurate prin Casa Națională de Pensii, față de 120.000 anul trecut.

În plus, suma alocată crește în acest an de la 300 la 400 de milioane de lei.

"Săptămâna viitoare vreau să discut și cu reprezentanții marilor lanțuri de magazine alimentare pentru a stabili cum continuăm mecanismul de plafonare a prețurilor la produsele de bază.

Pentru pensionari și nu numai, este vital să găsim calea pentru a prelungi această schemă până în primăvară, ca să protejăm în continuare puterea de cumpărare a populației", a adăugat premierul, potrivit antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E strategia perfecta intr-o tara de imbecili cronici imbatranita. Pana si decreteii ies la pensie, evident cei din meseriile alese precum militie, armata, magistratura. In acest context, daca intelegem ca putinii care mai gandesc pe termen lung sunt mult prea stresati de dublarea ratelor, raman doar pensionarii ca mare masa de vot pe care niciodata nu a mobilizat-o liberalismul, sau orice alta combinatie politica decat socialismul care promite lor, celor care s-au ofilit cu sau fara rost, sa fie cumva egali financiar cu cei care inca isi rup carca, gura, sau pur si simplu isi pierd timpul. Deci secolul 21 este secolul politicii socialiste, in caz ca nu ati intelea deja.
0
0
Covrigarule, termina cu minciunile. V ați bătut joc de pensionari, datorită cărora v ați cocoțat voi la butoane
6
0
vin alegerile si au inceput escrocheriile dar masuri contra inflatiei cand luati ? la sfantu asteapta ? si imprumuturile de 50.000 de euro pe minut cand le mai reduceti ? tot atunci ?
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166