REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
21.6° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Marcel Ciolacu atacă AUR: Partidele democratice ar trebui să facă un coridor sanitar împotriva extremiștilor

Marcel Ciolacu atacă AUR: Partidele democratice ar trebui să facă un coridor sanitar împotriva extremiștilor

Virgil STOIAN 15 decembrie 2023 | 00:00 787

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seară, la Digi24, că a apărut un „trend extremist” după crizele succesive care au lovit Europa, iar partidele ar trebui să facă „un coridor sanitar” împotriva mișcărilor politice de extremă.

Marcel Ciolacu ataca AUR: Partidele democratice ar trebui sa faca un coridor sanitar impotriva extremistilor

„Există un trend crescător extremist. Este un pericol. Venim după o pandemie care a provocat niște mutații și anxietate. A fost frica de moarte, a existat o mortalitate excesivă în România. După, a venit o criză energetică, cu măsurile de compensare luate foarte târziu și când au fost luate, pe picior, ne-au adus costuri foarte mari. După asta, s-a declanșat un război, cu o criză de securitate majoră. Dacă ne uităm la piramida lui Maslow, vom înțelege mai multe și mutațiile și frica interioară a oamenilor”, a declarat Ciolacu.

„Acum vindem știri că vin emigranții, afgani, sirieni, deci există o manipulare, care din punctul meu de vedere, ca om politic, toți oamenii politici trebuie să vină să explice ce se întâmplă. Am vazut alegerile din Olanda, unde extrema a câștigat alegerile. Există un trend la nivel european. În SUA nu există acest trend, acolo e altfel democrația structurată și consolidată. Forțele democratice ar trebui, în loc să se atace prea mult, să facă un coridor sanitar împotriva acestor forme extremiste”, a adăugat Marcel Ciolacu.
Exclus alianță cu AUR

Liderul PSD a mai declarat că, atât pentru el, cât şi pentru Partidul Social Democrat, este exclusă o alianţă înainte sau după alegeri cu AUR.

„Este exclusă o alianţă, din partea mea, a lui Marcel Ciolacu, sau a Partidului Social Democrat cu AUR, nici acum, nici în viitor. Nici nu am avut astfel de discuţii, nu există comunicare (cu AUR n.red.)”, a afirmat Ciolacu.

De asemenea, el a ţinut să sublinieze că o alianţă a PSD cu AUR ar reprezenta "cea mai mare greşeală" nu numai pentru social democraţi, ci şi pentru viitorul României, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui Ciolacu PSD i-a intrat morcovul de AUR. Daca o sa o tina tot asa cu furatul/coruptia la nivel de guvern si partid o sa ajunga sa aiba mai putine voturi decat AUR.
0
0
Obisnuiti ca populatia este docila,tacuta si suporta orice rahaturi de la stapanirea tradatoare de tara,politicienii catalogheaza ca extremisti pe oricine ridica un pic glasul. Duelurile verbale intre cei ce se vor legitimati de voturile fraierimii se intetesc,dar uita ca ridicolul este taxat dur de popor. Romanii nu au incredere in stat,instituiile lui,in guvern . Nici nu e motiv sa aiba incredere,din moment ce de treizeci de ani incoace,ce s-a facut a dus la prabusirea tarii,imprastierea populatiei si decaderea din toata punctele de vadere a nivelului de civilizatie in Romania.
1
0
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
3
0
cand aud pe cineva de la psd criticand aur sau poate a 2 a oara in timp ce usr am vazut ca e criticat aproape zilnic de oamenii psd in frunte ciolacu cam ciudat si trebuie sa fie un motiv serios
3
0
pe ei ptr ca aur si sos au impreuna spre 20% sau mai mult si asta nu este decat vina lor; sa vedem rezultatele la parlamentare; pana la urma vor negocia si cu aur si cu sos daca nu vor avea de ales
6
1
Un covrigar hoț și vînzător de țară ne învață să ne urîm și să ne omorîm între noi. Hoitul nu înțelege că dacă un om votează un partid, trebuie să i se respecte dreptul la opțiune. Păi dacă cineva votează scursurile usr, psd sau ale struțo-cămilei mafiote penelist-pedelistă, e democrat, iar dacă votează sos sau aur este extremist? O fi fost învățat el așa cînd a fost în america pentru comunicări de ordine?!?!
5
1
coridor ptr psd ca ne mintiti in draci ,nu va e rusine ,va mariti salariile ,in continu si ptr .pensionari nu aveti bani !?
7
0
Psdul care e fondat de iliescu cu scoala la moscova si plin de ciorditori se da partid democratic
7
1
extremistii apar si se dezvolta, datorita celor aflati la putere. coruptia puterii, a mai dat partide extremiste in romania.
10
0
coridor sanitar impotriva pseudo politicienilor care stau pe fooonctie aveti? lacustelor
11
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212