REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Marcel Ciolacu dă liber la...Târgurile de Crăciun: Nu sunt interzise, aduc bani la buget

Marcel Ciolacu dă liber la...Târgurile de Crăciun: Nu sunt interzise, aduc bani la buget

Mirela PASCAL 29 octombrie 2023 | 00:00 2592

Târgurile de Crăciun nu sunt interzise prin noua ordonanţă de urgenţă care prevede reducerea cheltuielilor, pentru că astfel de evenimente aduc venituri, a transmis sâmbătă premierul României, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu da liber la...Targurile de Craciun: Nu sunt interzise, aduc bani la bugetMarcel Ciolacu dă liber la Târgurile de Crăciun

Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, la Târgul Indagra, despre ordonanÅ£a de urgenţă care vizează organizarea de evenimente ÅŸi festivaluri.

Vor exista. Nu interzice nimeni”, a replicat el. Premierul a fost întrebat în continuare dacă se va organiza Târgul de Crăciun. ”Eu sunt foarte interesat dacă cel de la New York se va Å£ine… Oameni buni, târgurile de Crăciun, cum sunt cel de la Craiova, aduc venituri bugetului, nu cheltuieli. Sunt niÅŸte cheltuieli iniÅ£iale, cum se face în toată lumea, ÅŸi oamenii de aici care vând, ei au făcut o cheltuială ÅŸi pe urmă vin. Sunt ferm convins că, de exemplu, de Crăciun, în BucureÅŸti va exista un târg de Crăciun, dar prin închiriere, prin taxele luate de municipalitate, vor aduce venituri. Despre ce vorbim?”, a subliniat el.

Marcel Ciolacu da liber la...Targurile de Craciun: Nu sunt interzise, aduc bani la bugetTârgul de Crăciun din ConstanÈ›a, anul trecut

Pe de altă parte, a spus Ciolacu, statul a intervenit în ceea ce priveÅŸte alte cheltuieli. ”Nu consider că e normal ca într-o comunitate cu 500 de locuitori să cheltuim pe beculeÅ£e 100.000 de euro. Aici a intervenit statul român ÅŸi mi se pare corect. Dar să nu confundăm lucrurile ÅŸi să nu picăm… n-am nicio problemă, când se interzice Târgul de Crăciun de la Viena, o să îl interzic ÅŸi eu pe cel din BucureÅŸti”, a conchis Ciolacu, scrie news.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pina nu de mult se spunea ca, cistiga in alegeri cel care numara voturile , , fenta, nu este asa , acum cistiga in alegeri cel care anunta rezultatul !Vom vedeaa
1
0
Tara nu e condusa de Ciolacu. Tara e condusa de noi. De noi, nu de voi.
2
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
6
1
ciolaCUR, cu par pubiann in gura, te ignat te taiem pe tine, sa facem un bine tarii, -te-n gura aia imputzita de malac
7
2
Găsit exemplul pentru noi, Craiova, fabrica de hoti, corupti, interlopi, gospodărită de o javra psd, Olguta, la fel ca alta jarla de la București, Firea, mimozele astea doua ar trebui sa dispară, nu sunt străine de grozăviile ce se intampla in zona lor, halesc de la toti apoi se ascund sub umbrela politicului
12
1
Atrage oare lumea la pseudotârgurile astea de Crăciun ?Normal că la afaceriști și la pretenii lor din primării este para'ndaratul și vândutul a ce nu s a vândut tot anul,inclusiv haleala din vară și chiar de la târgul trecut.Apoi ,ar mai fi miile de miliarde băgate în lumini și luminițe agățate prin pomi, moș crăciunii electrificati ce sperie copii ,mașinuțe,tiribombe,bărcuțe și multe chestii construite în uzinele comuniste acum 50 de ani,bărăcile pline de suveniruri și cadouri cumpărate en gros de la chinezi și vândute en detaile la preț înzecit și câte și mai câte atracții de neratat.Vorbesc de târgurile de la noi. Logic ar fi,bine cu,dar mult mai bine fără. Bine ca încă nu i lege sa ne oblige să le vizităm.Salutări de la mare.
11
0
Ciolacule Varcolacule, ai dat cu batul in balta, chiar de targul de Craciun de la Wiena te-ai luat, adica tie nu tie clar ca Romania nu este in Schengen din cauza acestei Wiene, si pe noi ar trebui sa ne doara fix in pix de targul de Craciun de la Wiena ? Dar toata lumea stie ca aduc venituri aceste targuri de Craciun din Romania, parandaratul care vine la voi , la partidele de la guvernare PSD si PNL, este destul de mare, circa 50 % deci faceti fifty fifty si aveti fiecare ciorditor politic cate 25 % sa va cumparati voi un purcel de lapte de Craciun si Revelion. Rusinica ! Rusinica ! Rusine mare colorata in rosu si galben.
12
0
Fototi gatii de nenorocit, covrigar. Te dau astia pe toate poatirile, cine esti ma tu, buicu! Te voteaza pwule, pe tine si camarila ta de hiene tradatoare psd iste!
13
0
Marcelika de la Buzau, fara scoala, ne face noua program. Avem atatea exemple de persoane fara scoala/experienta numiti politic in functii cheie si noi tot cu Batman tinem! Sa fie veselie, circ si paine. Asta vrea poporul. Fum de gratare si iz de bere! In rest, saracia-i pe noi!
14
0
Un kkt din asta, ne decide noua viata?? Marsh la munca, preostovanule!
17
0
Covrigarul asta de Ciolacu se agita degeaba , nu va fi NICIODATA presedintele Romaniei !
20
0
Dar cine te crezi tu de interzici asa de capul tau...mai badarrane
11
2
Si-a schimbat culoarea, caci firmele lor de doi bani ( buricada si "iluminarea" "cre-ierilor" de care sunt in stare) trebuie ținute de prostimea papagalilor pomanagii!!! Vrei profit, pune osul la treaba și scoate bani din buzunarele tale, apasule (nu de la altii)!!!!
13
0
Văd că te a blocat mafioții...Până acum spuneai că le scoți din orașe,acum ai amuțit.
26
1
Târgurile care se fac din bugete locale sunt binevenite ' cele care se fac cu bani de la guvern sunt austere . Adică îmbrăca te dar pe banii tai si nu ai altuia .
14
0
Desființarea partidelor PSD și PNL Au falimentat r*mânia timp de treizeci de ani Înființarea partidelor noi cu oameni pregătiți pentru fiecare minister Țara e distrusă și vândută de oameni fără caracter Salariații și pensionarii trebuie să plătească furaciunile făcute de oameni formați în partide l
23
2
Nu ma intereseaza ce studi are domnu Ciolacu dar daca va face lucruri bune îl vom vota ,nu conteaza ca esti pnl,psd ,udmr dar nu voi vota partide pro moscova.
5
23
Cico gresesti daca era Cuza Voda domnitor acolo in parlament existau pe linga doctori si ingineri si avocati si tarani nu exista aceasta discrepanta ,ce au facut doctorii si inginerii si profesorii la 33 de ani de la caderea comunismului ,nimic ,fata de alte tari precum Polonia de exemplu a dat inainte .
17
1
CE PRETENTII PUTETI AVEA DE LA RUDARU ASTA DE BUZAU
23
2
Liber la ciaoane și borlane Covrigii de Buzău stă pe coada lui Dulău In guvernul țării trebuiau să fie ingineri profesori medici economiști finanțiști nu vânzători de țară Se vede din avion că țara e condusă aiurea de personaje de doi lei semințe
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510