REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
29.3° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Marcel Ciolacu, despre înarmarea inspectorilor ANAF: „Nu o să aibă nimeni niciun pistol. Ce, ești John Wayne?”

Marcel Ciolacu, despre înarmarea inspectorilor ANAF: „Nu o să aibă nimeni niciun pistol. Ce, ești John Wayne?”

Andreea Vlaicu 29 februarie 2024 | 09:56 794

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu o să aibă nimeni niciun pistol la ANAF, aşa cum a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş. „Tragi după camioane, eşti John Wayne?”, a întrebat el.  

Marcel Ciolacu, despre inarmarea inspectorilor ANAF: „Nu o sa aiba nimeni niciun pistol. Ce, esti John Wayne?”Marcel Ciolacu

„Este o prostie și rămâne o prostie înarmarea inspectorilor ANAF. Am spus și astăzi, la ședința de guvern, dacă te duci într-un control, undeva, ceri suport de la Jandarmerie și de la Ministerul de Interne. Dar știți că asta nu e de astăzi, e de când s-a înființat Garda Financiară, doar că astăzi s-a descoperit această tâmpenie. Asta e, cineva și-a dorit să aibă pistol de la ANAF, nu o să aibă nimeni niciun pistol. Ce, tragi după camioane… tu ești John Wayne (actor american, cu multe roluri în filme western-n.r.)?”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la un post TV.

Marcel Boloş - ministrul Finanțelor anunţase că inspectorii antifraudă din cadrul ANAF vor avea dreptul să poarte arme, pentru a se apăra, dacă este cazul, dar și pentru a-i descuraja pe infractori.

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor: „În momentul în care confiscă anumite bunuri, pentru că ele provin din activități economice ilicite, atunci se pot produce anumite situații neplăcute. Gândiți-vă la situația în care trebuie confiscat un bun și reacția pe care o poate avea proprietarul din perspectiva relației cu inspectorul antifraudă”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De data asta are dreptate Ciolacu,pai inspectori ashtia nu au nici armata facuta,cum sa ii inarmatzi mai guvernantzilor ? ,oricum nu aici este problema la ANAF dar si in toate celelalte institutzii de control si recuperare a banilor furatzi cu acte de la stat de tot felul de lighioane care ishi spun oameni de afaceri ci la inexplicabila lipsa de actziune a astora care se explica doar prin favorizarea infractorilor economici,adica coruptzia institutzionalizata.
2
1
De acord, sa le dea arme, dar sa-i stranga intr-o cazarma imprejmuita cu gard electric si acolo sa stea !
0
1
Sa dea pistoale si la soferii de pe Bolt.....nu le convine de tine...pac! Un glonte in cap....
3
0
Ma miruna ...esti agent ANAF,asa e?vrei pistol,sa fii "ciumeaca"....numai de basini si filme sinteti in stare,mai ieri una din asta,cu o msdina ANAF,ma depaseste pe contrasens,cu figuri si claxoane,in zona cu limita de viteza de 50km/h,fara avertizare luminoasa si sonora LEGALA...iti dai seama ,ce figuri in cap are aia?!ii dai si pistol ....ce vorbesti tata,deja sintem in Wild West,daca stii ce e aia!numai figurantetencuite gasesti in toate structurile astea,,rar cite una care sa fii sigur!generatiile astea sint vompromise rau de tot!
2
2
Mai Ciolcule, daca nu vrei sa-i dotezi cu arme pe inspectorii ANAF, propun sa-i dotezi cu bate. Fiecare inspector ANAF sa aiba bata la purtator. S-o poarte pe spate ca testoasele ninja. Fiecare bata sa aiba serie si numar de inventariere ca sa nu se rataceasca.
3
3
de mascarici se contrazic tot timpul unul pe altul
4
1
Taci din gura sclavule. Du-te si pupa in fund strainii
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712