REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Marcel Ciolacu: Dosarul lui Coldea ar trebui să fie discutat în CSAT

Marcel Ciolacu: Dosarul lui Coldea ar trebui să fie discutat în CSAT

A.F. 2 iunie 2024 | 21:34 495

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Prima News, că dosarul de corupție în care este implicat generalul în rezervă Florian Coldea ar trebui să fie discutat în CSAT.

Marcel Ciolacu: Dosarul lui Coldea ar trebui sa fie discutat in CSATMarcel Ciolacu

„E evident că avem de a face cu un scandal destul de important cu acte de corupție, încă foarte departe de a afla tot adevărul și mai mult ca sigur pentru că am intrat într-o democrație consolidată (...) sunt foarte multe lucruri care arată că direcția României este una corectă și apar astfel de lucruri.

Va trebui o discuție aplicată chiar în CSAT și văzut. (...) Un cadru legislativ în care să vorbești cu toate instituțiile, eu nu văd alt cadru decât CSAT. Ori Parlamentul să cheme toate instituțiile și atunci să legifereze. Până atunci ar trebui trase anumite reguli”, a declarat premierul.

Ciolacu a precizat referitor la vinovăția lui Coldea, că în momentul în care magistrații au dat anumite măsuri, au făcut-o pe fapte întemeiate.

Prim-ministrul a subliniat că trebuie făcut reglementari pentru că „dacă mai apar astfel de cazuri, atunci statul va avea de suferit”.

Se pregătește schimbarea legii, după scandalul Coldea - Dumbravă: Interdicția care va scoate ofițerii SRI din joc

Scandalul dosarului deschis de Direcția Națională Anticorupție generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă poate aduce schimbări legislative deloc avantajoase pentru actualii specialiști ai SRI.

Mulți din generalii din sistem se pensionează la vârste fragede și mai apoi, în timp ce încasează pensii uriașe de la stat, oferă și consultanță pe sume mari de bani, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai ca izbucnirea scandalului cu 3 saptamani inainte de alegeri nu este o coincidenta - strica imaginea usr dusmanul de moarte al psd de cativa ani si favorizeaza mafia psdnl
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016