REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Joi, 17 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6885
8.3° Constanța Joi, 17 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6885
 

Marcel Ciolacu îi ia la mișto pe Nicușor Dan. Ar fi putut întreba mai simplu: „Desființăm primăriile de sector sau nu le desființăm?”

Marcel Ciolacu îi ia la mișto pe Nicușor Dan. Ar fi putut întreba mai simplu: „Desființăm primăriile de sector sau nu le desființăm?”

Mariana MURAT 17 octombrie 2024 | 13:27 1365

Marcel Ciolacu a declarat că PSD va susține referendumul propus de Nicușor Dan, dar consideră că întrebarea putea fi formulată mai clar. El a sugerat o variantă mai directă: Desființăm primăriile de sector sau nu le desființăm?

Marcel Ciolacu ii ia la misto pe Nicusor Dan. Ar fi putut intreba mai simplu: „Desfiintam primariile de sector sau nu le desfiintam?”Marcel Ciolacu și Nicușor Dan 

Marcel Ciolacu a menționat că a informat deja consilierii generali ai PSD, care vor susține inițiativa propusă de Nicușor Dan, considerând că orice exercițiu democratic este binevenit, chiar dacă nu este neapărat de acord cu subiectul dezbătut. În opinia sa, întrebarea ar fi putut fi formulată mai simplu, întrebând direct dacă primăriile de sector ar trebui desființate, ceea ce ar fi făcut inițiativa mai ușor de înțeles pentru toată lumea.

Am anunțat deja consilierii generali ai PSD vor vota pentru acest exercițiu democratic. Întotdeauna orice exercițiu democratic este binevenit. Orice temă adusă este un exercițiu democratic, nu trebuie să fiu eu sau nu de acord cu acea temă. Părerea mea este că ar fi putut întreba mai simplu „Desființăm primăriile de sector sau nu le desființăm?” Și atunci toată lumea înțelegea mult mai bine acest demers”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu ii ia la misto pe Nicusor Dan. Ar fi putut intreba mai simplu: „Desfiintam primariile de sector sau nu le desfiintam?”Marcel Ciolacu

De asemenea, Ciolacu a subliniat că susține descentralizarea autorităților locale, un subiect discutat de peste 30 de ani, și că, dacă bucureștenii consideră că desființarea primăriilor de sector va contribui la acest proces, vor acționa în consecință.

Marcel Ciolacu ii ia la misto pe Nicusor Dan. Ar fi putut intreba mai simplu: „Desfiintam primariile de sector sau nu le desfiintam?”Nicușor Dan 

Eu cred în descentralizare. Eu cred în continuare în descentralizarea autorităților locale și tot vorbim de ea de 30 și ceva de ani, este cazul să facem această descentralizare. Dacă bucureștenii consideră că desființarea primăriilor de sector ajută la această descentralizare așa o să facem”, a adăugat acesta.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaa, avem nevoie de jde mii de sectoare. Beijing, Shanghai si Bucuresti. Se stieee
2
0
Primariile de sector sunt oricum inutile. Pot fi oricand inlocuite cu departamente sau directii. O capitala, un Primar. Avem o capitala prea mica pentru 7 primari.
2
0
cea mai stufoasa administratie din europa doar in scop electoral ca sa se fure la alegeri si la mare distanta de ceilalti iar in afara de franta si rusia suntem singurii cu presedinte atat de puternic stie cineva cine e presedintele germaniei sau italiei ? nu si asa e normal unul singur sa raspunda la varf altfel e haos si circ ca la noi
5
0
iti taie nicusor hotiile ??? Mmmwistule !!!
10
1
Toate partidele care vin isi pun oameni in locuri caldute pt ca trebuie rasplatiti pt campania electorala nu psd,pnl usr dreapta stanga toti sunt la fel
4
4
Ce este mai Ciolacule vrei ca intrebarea sa fie pusa altfel bine atunci asculta,dece sa facem ceva simplu si cu legi clare care sa nu se bata cap in cap,cand putem sa facem o administratzie stufoasa cu mii de posturi unde putem sa ne plasam amantele si rudele ?,cam la asta se reduce tot la o administratzie care sa lucreze pentru bucureshteni nu la una la care daca ajungi la primarie sa fii plimbat prin 10 birouri pana cand obtzii o semnatura pentru ca asha va place voua PSDishtilor sa lucratzi pentru amantele si neamurile voastre si aici nu ma refer doar la Bucureshti ci la toata tzara unde este o birocratzie mai ceva ca pe timpul lui Ceaushescu cu toate ca populatzia tzari a scazut si acum exista compütere nu se lucreaza ca acum 40 de ani in urma.
6
4
Golan de psd
7
2
Daca pui intrebarea asta covrigare s-ar putea sa ai o mare surpriza lumea vrea doar o primarie la bucuresti nu 7 ,s-a votat prin referendum sa fie doar 300 de putori in parlament si nu s-a respectat votul
14
2
Prostul pana nu e fudul, nu e p***t destul! Ala esti, sa se desfiinteze tot ce primarie,la cati bani ati furat tot nu va ajung!
7
2
Useristi si Penelisti au vaccinat oamnenii cu forta. Ar trebuii sa fie judecati pentru omor. Grav. Foarte grav ca mai au tupeul sa faca politica!
8
13
Desfiintam tot ce este condus de PSD-PNL,ce zici covrigarule?
14
2
Nu înțeleg cum un oraș poate să aibă 7 primari, atâta risipa de bani și chestii ca cel dintre Municipiu și sectorul 4, o singură primărie, un sigur oraș !
14
2

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445