REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Marcel Ciolacu îl va propune pe Klaus Iohannis în funcția de comisar european

Marcel Ciolacu îl va propune pe Klaus Iohannis în funcția de comisar european

Virgil STOIAN 3 iunie 2024 | 13:43 468

Premierul Marcel Ciolacu îl va propune pe Klaus Iohannis pentru un post în Comisia Europeană. Scenariul a fost avansat la RFI de europarlamentarul și președintele PMP, Eugen Tomac, candidat la alegerile europarlamentare din partea Alianței Dreapta Unită.

Marcel Ciolacu il va propune pe Klaus Iohannis in functia de comisar european Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis

„Este clar că există o înțelegere care nu poate fi ascunsă, oricât și-ar dori, între PSD și PNL. Vor dori să meargă cu un candidat comun la prezidențiale, cel mai probabil va fi Marcel Ciolacu. Mă aștept ca de fapt în spatele acestei înțelegeri politice, lucrurile să se așeze astfel încât beneficiarul principal să fie Klaus Iohannis, pentru că este clar că toată această agitație de a obține o funcție pe plan extern se va concretiza până la urmă într-o propunere din partea premierului PSD Marcel Ciolacu pentru Klaus Iohannis de a pleca spre Comisia Europeană, în funcție și de portofoliul pe care îl va negocia România”, spune Eugen Tomac.

Tomac: PNL încalcă legea pentru Nicolae Ciucă

Președintele PMP comentează de asemenea promovarea lui Nicolae Ciucă de către PNL drept posibil candidat la Președinție, în unele clipuri electorale: ”Este o încălcare a legii ceea ce face PNL, pentru că panourile publicitare în campania electorală din partea unui lider politic care se află și la guvernare nu sunt permise, dar pentru că pentru ei regulile nu există, își permit acest lucru. Doi: este mai mult o competiție internă între ei, pentru negocierile ulterioare”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar noi propunem sa va mutati amandoi in Congo! hai pa!
0
0
DLE. CIOLACU...CE MARE A-I AJUNS...SA PROPUI FUNCTIA UNUI PRESDINTE,CARE N-A FACUT NIMIC PENTRU TARA SI POPORUL LUI...POATE TI SE FACE....RUSINICA....SI RENUNTI...VEZI...AM FOST ELEGANT IN EXPRIMARE...PUTEAM SA EXAGEREZ IN EXPRIMARE...DAR...IMI ESTE MILA DE BARBA DOMNIEI VOASTRE..
2
0
Comisar european la frecat motanul...
1
0
Deci asta era...
1
0
Doua jeguri ordinare. Doua scarbe ce isi sug madularele. Imi e scarba de asa specimene
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016