REPLICA ONLINE CONSTANTA

2.4° Constanța Lun., 21 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6889
2.4° Constanța Luni, 21 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6889
 

Marcel Ciolacu își lansează proiectul de țară cu care va candida în alegerile prezidenţiale! Video

Marcel Ciolacu își lansează proiectul de țară cu care va candida în alegerile prezidenţiale! Video

Virgil STOIAN 20 octombrie 2024 | 12:46 989

Evenimentul de lansare a Proiectului de ţară al lui Marcel Ciolacu, candidatul formaţiunii la alegerile pentru preşedintele României din anul 2024, are loc la Palatul Parlamentului – Salonul de ”Recepţii”. Evenimentul a fost deschis de Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedinte PSD, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii. Vor mai lua cuvântul oameni de afaceri, sindicalişti, sportivi şi activişti de mediu.

Marcel Ciolacu isi lanseaza proiectul de tara cu care va candida in alegerile prezidentiale! VideoMarcel Ciolaci

Marcel Ciolacu îşi prezintă viziunea pentru România

”90% dintre invitați sunt meditatorii mei. De la fiecare dintre dvs am învătat ceva, cu fiecare m-am sfătuit în domeniul în care excelați. Candidez la președinție pentru că iubesc România și cred în potențialul țării și cred că avem o șansă istorică în față. Pentru asta nu avem timp de pierdut, trebuie să începem de acum să construim o economie puternică pentru că este temelia oricărui stat sigur și prosper. Altfel, nu putem vorbi nici de venituri mai mari, nici de servicii de sănătate și educație de calitate, nici de bani pentru sport. Îmi doresc o Românie pentru cei de aici, dar și pentru cei din afară, pentru cei prosperi, dar și pentru nevoiași, pentru cei din marile orașe, dar și pentru cei de la sate. În ultimii 20 de ani, România a avut 17 guverne. Dacă ne dorim să construim o Românie puternică pe termen lung, avem nevoie de predictibilitate și stabilitate. Sunt pregătit să fiu președintele tuturor românilor. Am arătat deja responsabilitate intrând la guvernare într-un moment critic pentru țară. Am repornit România și i-am protejat pe români. Tot ce am făcut, am făcut prin bună înțelegere cu cei din jurul meu.” a transmis Marcel Ciolacu.

Am creat 500.000 de locuri de muncă

”Voi aduce lângă mine pe toți cei care pot contribui la realizarea acestui plan pentru România, indiferent de apartenența politică sau ideologică.Într-un timp scurt, am reușit să aducem un echilibru între pensionari și populașia activă. Am plafonat prețurile la energie și alimentele de bază, am creat 500.000 de locuri de muncă, am unit regiunile țării prin autorstrăzi. În următorii ani, vom trece de la o economie bazată pe producție internă și export. 155 mld euro investiții în infrastructură, educație, sănătate, tehnologie, agricultură și industrii competetive. Cea mai mare miză – reindustrializarea țării. Am fost pe șantierele de pe Autostrada Moldovei și am întâlnit profesioniști care mi-au spus că după mulți ani, au decis să se întoarcă în România. pentru că și aici primesc aproape aceleași salarii, iar costul vieții e mai mic. Dacă vrem ca românii să se întoarcă, trebuie să le oferim și condiții, autostrăzi și șosele de mare viteză, spitale utilate și școli moderne.” a mai adăugat Ciolacu.

Am decis să facem din construcția de cămine studențești o prioritate națională

Vreau să unim Moldova de Transilvania și Țara Românească prin autostrăzi. Zilele trecute, pe traseul Autostrăzii Moldovei, am discutat cu localnicii comunelor învecinate. Mi-au spus că această autostradă e cea mai mare șansă pentru dezvoltarea zonei. Vor apărea mii de locuri de muncă bine plătite. Modernizarea țării presupune și rezolvarea problemei forței de muncă, iar asta se face prin investiții rapide în eduație, astfel încât toți elevii să aibă acces egal. Am decis să facem din construcția de cămine studențești o prioritate națională. Dacă vrem ca ei să nu plece trebuie să îi sprijinim pe toți cei care vor să învețe, să muncească, să îi ajutăm să își facă un rost aici în țară. este important ca școala să le dea tinerilor garanția unui loc de muncă bine plătit, dar nu este suficient. În programul meu, măsuri cu impact asupra evoluției demografice. Acest proiect de țară este suma răspunsurilor primite de la oameni. Cea mai mare provocare – declinul demografic al națiunii noastre. Ro are tot mai puțini copii și, am văzut cu toți ultimul sondaj, mulți tineri aleg să plece în strintate. Avem o populație îmbătrânită și în scădere. Asta afectează piața muncii, apoi sectorul pensiilor și sănătatea. Trebuie să oferim noilor generații oportunități, speranța într-un viitor alături de cei dragi. Pentru asta, e necesar să lucrăm împreună, președnite, guvern, partide, comunități locale, sector privat.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Președintele pensionarilor și al bugetarilor
1
0
infractorii mei, va dau amnezie fiscala, speciale, gratuitati, domnu hayssam , saru mana, va car si acum momelile , unditele, sacii cu plumbi, carabinele, acaretele. si inca o data amnezie fiscala cu amnistie la toti pretenii ! pa pa pa
6
0
Cred ca este cel mai nociv grup de guvernanți de după revoluție,Ciolacu&Grindeanu....Mincinosul cu arogantul. Fereasca dzeu pe ce maini a ajuns r*mânia!!
9
0
Cum un om fără studii fara măcar un examen de bacalaureat poate gândi ca poate deveni președinte
13
3
mai avem putin si ajungem germania petre roman spunea la fel in 1990
12
0
Ab tu ești președintele tuturor bugetarilor și pensionarilor. Ce locuri de munca ai creat? Poate ai mai creat la stat degeaba pe câte 3-4 funcți un singur om. O țară de hoții, c***e și paznici.
19
0
Da apartamentu de a Nordis din Dubai de ce nu-l declari?
16
1

REPLICA


LOTO

6/49
35124343346
5/49
3628874030
joker
18265381411