REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Marcel Ciolacu la prânz Olaf Scholz: „Un prieten şi un susţinător al aderării României la Schengen”

Marcel Ciolacu la prânz Olaf Scholz: „Un prieten şi un susţinător al aderării României la Schengen”

Ana Maria LIPAN 11 noiembrie 2023 | 16:53 1556

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, că România are în cancelarul Germaniei Olaf Scholz un prieten şi un susţinător în aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen. Şeful Guvernului a postat, pe reţeaua socială X, câteva poze luând prânzul cu oficialul german.

Marcel Ciolacu la pranz Olaf Scholz: „Un prieten si un sustinator al aderarii Romaniei la Schengen” dreapta- Olaf Scholz, stânga- Marcel Ciolacu

„România are în cancelarul Germaniei un prieten şi un susţinător al aderării ţării noastre la spaţiul Schengen. Suntem încrezători că împreună cu Germania putem construi o Europă mai puternică, unită şi corectă”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă pe reţeaua X, fostă Twitter.

Marcel Ciolacu s-a aflat vineri şi sâmbătă la Malaga, în Spania, pentru a participa la Congresul Socialiştilor Europeni. Premierul a anunţat vineri seara că liderii social-democraţi din toată Europa au aprobat o rezoluţie în care este menţionat sprijinul pentru aderarea imediată a României la Spaţiul Schengen.

„Mai multă Europă presupune, de asemenea, protejarea şi consolidarea uneia dintre cele mai mari realizări ale Uniunii Europene: Acordul Schengen. De aceea, solicităm ca România şi Bulgaria să fie admise imediat în Spaţiul Schengen, deoarece ambele ţări îndeplinesc toate criteriile" - se precizează în textul rezoluţiei adoptate la reuniunea PES.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciulacu o fi comandat haleală r*mânească? Că zice să cumpărăm doar parizer de la noi.Și mămăligă .Și fasole,când luăm salaru' sau pensia.
3
0
La stanga, la dreapta - nici nu conteaza. In poza, avem un meltean care sta cu coatele pe masa, rezemat in plin. Mai conteaza restul?
2
0
comisar sisubcomisar
0
0
si eu la acelasi lucru ma gândeam....
0
0
Invers, stanga, Olaf Scholz, dreapta, Marcel Ciolacu. Acu', depinde din ce parte privesti, tanti Lipan!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016