REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Marcel Ciolacu : Nu este cazul să ne pregătim de război

Marcel Ciolacu : Nu este cazul să ne pregătim de război

Natalia Paun 26 ianuarie 2024 | 19:47 945

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, întrebat ce transmite Guvernul României, în contextul afirmaţiilor şefului armatei britanice şi liderului PPE Manfred Weber care avertizează populaţia să se pregătească de război, că „nu este cazul să ne pregătim de război”.

Marcel Ciolacu : Nu este cazul sa ne pregatim de razboiPremierul României, Marcel Ciolacu

„Nu este cazul să ne pregătim de război”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre avertismentele şefului armatei britanice care le cere oamenilor să se pregătească de război şi ale liderului PPE Manfred Weber, vineri la Baia Mare.

Generalul Patrick Sanders, şeful armatei britanice a spus că populaţia din Regatul Unit trebuie să fie pregătită să ia armele în mână într-un război împotriva Rusiei, fiindcă armata profesionistă din prezent este prea mică. Reprezentanţii Ministerului Apărării de la Londra au trebuit să precizeze că nu are planuri de recrutare, informează The Guardian.

La rândul său, liderul grupului PPE Manfred Weber a precizat că, în contextul unei posibile reveniri a lui Donald Trump la Casa Albă, că solicită europenilor să se pregătească de război fără sprijinul Statelor Unite şi să îşi construiască propria umbrelă nucleară, a relatat Politico, potrivit news.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diversiuni ca sa mannce si gura la apvisti ceva , baga frica la tv ca sa mearga industria de armament
1
0
Si daca e groasa,ia sa ne explice desteptii astia, cum am putea sa ne pregatim? In afara de o lanterna,o sticla cu apa si un radio mic pe baterii,unde sa ascultam indicatii inepte sau contradictorii de la astia care ne sunt lideri,ce sa facem? Ne ascundem unde gasim,nu in adapsrturi unde riscam sa ne omoram intre noi sau sa ramanem ingropati pana fac astia studii de fezabilitate daca sa ne scoata sau nu de acolo. Cei plecati sa lupte ar avea stresul ca familiile sa nu fie ucise acasa de interlopi.Asa ca ,conditiile reale ale unei societati dezmembrate si automutilante ca a noastra,e greu sa avem scapare daca nu intervin imediat fortele NATO,ori asta e destul de dificil. Noi ne cam prabusim acu pe pace,sa ne rugam sa nu vina nasolia! La ce conducatori ne pricepem sa alegem,Doamne fereste ! Sa incepem o pregatire cat de cat conforma cu stilul actual de lupta de aparare,chiar nu strica. Cei cu armata facuta sunt deja in varsta,iar tinerii nu stiu decat sa se bata la betie,se caca pe ei.
0
1
Cand zic politicienii una, inversul se dovedeste de regula.
3
0
Normal, ca tu o să fugi afară în cea mai mare viteza
7
0
Cand va ajunge cutitul la os mai facem un 23 august. Pregatim paltoanele, ceasurile sau ce le vor mai luci in ochi de data asta
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016