REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° ConstanÈ›a Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° ConstanÈ›a Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Marcel Ciolacu nu exclude o candidatură comună PSD-PNL la prezidențiale

Marcel Ciolacu nu exclude o candidatură comună PSD-PNL la prezidențiale

Mirela PASCAL 14 mai 2024 | 00:00 1103

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, după data de 10 iunie, se va discuta în partid ÅŸi în coaliÅ£ie dacă PSD ÅŸi PNL vor merge împreună sau separat la alegerile prezidenÅ£iale, menÅ£ionând că nu a exclus varianta unui candidat comun.

Marcel Ciolacu nu exclude o candidatura comuna PSD-PNL la prezidentiale

"Cred că după data de 10 iunie se vor discuta toate aceste lucruri ÅŸi în interiorul fiecărui partid ÅŸi la coaliÅ£ie. Nu este luată o hotărâre. Eu sunt unul dintre membrii fondatori ai Partidului Social Democrat ÅŸi ÅŸtiu tot istoricul Partidului Social Democrat. Eu ÅŸtiu lucrurile astea cu dusul în sală, cu ÅŸapte colegi înainte de ÅŸedinţă care trebuie să te propună. Åži până unde am ajuns? Părerea mea este că lucrurile trebuie lăsate într-o normalitate", a afirmat Ciolacu, duminică, la Antena 3 întrebat în legătură cu candidatura la alegerile prezidenÅ£iale.
El a spus că, după 10 iunie, se vor face analize în interiorul partidului.

"Å¢inând cont de fapt că am pierdut de patru ori alegerile pentru funcÅ£ia de preÅŸedinte, n-am nicio reÅ£inere să o spun: nu l-am votat nici pe domnul Băsescu, nici pe domnul Iohannis. Nu sunt fericit nici după moÅŸtenirea lăsată de domnul Băsescu, nici după moÅŸtenirea lăsată de domnul Iohannis, cum nici dumneavoastră nu sunteÅ£i ÅŸi marea majoritate", a adăugat Marcel Ciolacu.

El a afirmat că actuala coaliÅ£ie a fost făcută în urma votului românilor.

"Domnul Iohannis trebuia să respecte, ca orice preÅŸedinte european, (...) ÅŸi să propună Partidului Social Democrat să formeze guvernul după ce a câÅŸtigat alegerile. Peste tot în Europa propui partidului care câÅŸtigă", a subliniat preÅŸedintele PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este la Conducerea Tari un Grup de Crima Organizat Transfronatlier. Este o complicitate cu persoane din Comisia Europena și Parlamentul European care beneficia de servici de Pedofilie și sau Trafic de Organe din casele de Copii din Romania și Ungaria . Va. Rog Sesizați F B I este ADEVĂRAT
0
0
Nu, actuala coalitie nu a fost dupa voturile romanilor. Romanii au votat contra psd. Si plavanis v-a lipit la guvernare ca sa nu ii puneti bete in roate. Romanii au votat pnl ul lui ludovic orban si s-au trezit cu slugile psdiste ale lui ciuca. La fel si in oras.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620