REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
23.3° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Marcel Ciolacu: O susţin pe doamna preşedinte Maia Sandu, în octombrie, pentru un nou mandat

Marcel Ciolacu: O susţin pe doamna preşedinte Maia Sandu, în octombrie, pentru un nou mandat

Victor ROTARU 19 martie 2024 | 00:00 280

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că o susţine pe preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru a obţine un nou mandat la alegerile din toamna acestui an, pentru că este singura soluţie ca această ţară să aibă în continuare un traseu european.

Marcel Ciolacu: O sustin pe doamna presedinte Maia Sandu, in octombrie, pentru un nou mandatMarcel Ciolacu

"Sunt două state europene în acest moment în război. Este Ucraina într-un război armat şi Republica Moldova într-un război hibrid. Este cel mai mare atac asupra unui stat independent, tot ceea ce priveşte social media, informaţie, televiziune. Eu, Marcel Ciolacu, o susţin pe doamna preşedinte Maia Sandu, în octombrie, pentru un nou mandat. Este singura soluţie ca Republica Moldova să aibă în continuare un traseu european", a spus Marcel Ciolacu, într-o emisiune la Digi 24.

El a menţionat că primul stat care trebuie să decidă dacă se va face sau nu unirea dintre România şi Republica Moldova este Republica Moldova.

"Aşa se porneşte unirea. Există o relaţie instituţională de respect şi o susţinere din partea statului român, şi nu numai a statului român, şi a Statelor Unite ale Americii, a Germaniei, a Franţei, ca Republica Moldova să depăşească acest moment dificil. Vreau să vă reamintesc că în Republica Moldova trăiesc români. Acest stat este sustenabil datorită implicării statului roman şi a României şi cred că este de datoria noastră, a românilor, de a-i susţine în continuare pe românii noştri din Republica Moldova", a afirmat premierul, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca o sustine el pe persoana fizica,e liber sa o faca,insa asta nu ne implica si pe noi. Si Wernwrul vietii a zis ca el vrea la NATO in numele poporului Roman. De unde pana corbului a ajuns asta sa ne aiba pe toti in proprietatea lui privata? Baieti,sustineti pe cine vreti,faceti ce vreti dar in nume propriu! Cand e vorba de interesele tarii,sa lasam totusi Parlamentul,asa talamb cum este el in zilele noastre ,sa-si spuna cuvantul.
1
1
Mai Tzigan d eBuzau, cu BAC-ul luat la 25 de ani si facultatea de k***t facuta la 35 de ani pe banii din spagile PSD iste luate, se pisa pe tine Dna Maia Sandu care a terminat Harward si care intra la orice Cancelarie Occidentala sau la Biden as cum tu ,Ciuca sau plavanul ala Neamtz nu o sa reusiti in viata vietilor vostre de milogi,slugi,incompetenti si impotenti politici !
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620