REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD:

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD:

Replica API 31 decembrie 2020 | 19:46 1630

„Aţi arătat ţării că şi dublarea alocaţiilor a fost o farsă sinistră!

În Guvernul ţepelor, PNL i-a păcălit cu cinism pe copiii ţării cu alocaţiile, aşa cum USR-PLUS i-a minţit pe părinţii lor cu sloganul «TaxeZero pe salariul minim»! Sunteţi mici la suflet şi lipsiţi de omenie! Sunteţi Guvernarea Anti-Alocaţie, în care până şi copii (SIC) primesc ţeapă cu dedicaţie!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai de aruncat cu noroi uni in altii si voi PSD si jegurile din PNL, USR &Co. Ba, dar nici unul dintre voi nu spune ... gata frate ne unim, facem treaba si sa ridicam tara. Dar voi, nu si nu ca ala este mai vinovat ca mine, dar voi ce a-ti facut ma cu baronii vostri si hotiile?, va mutati ca curvele dintr-o barca in alta unde este osul mai cu carne. Ordinarilor, bani, pensii speciale, avantaje, si curvasareala politica. Taci din gura ca esti vinovat.
3
0
ati zis ca mariti alocatile si pensii Dar ce sa vezi ? in bugetul facut de voi pentru 2020 NU ati prevazut banii pentru asta Deci cum mareati fara sa aveti bani Se poate verifica usor din cifrele oficiale Nimeni nu-i timpit sa nu vrea mariri dar din alea reale si sustinabile
3
0
Mama avea dupa moartea lu tata o pensie de la PSD de 385 Lei .tu vrei la copii sa le dai 428 de lei ?
3
0
Cand PSD a avut mai toata puterea,a facut spume de frica hastagilor si a plans pe la colturi,in loc sa conduca ferm si sa alunge scursurile umane din jurul lor,din propriul partid dar si in general din institutii,sa corecteze drumul catre democratie prin masuri demne de o tara mare si frumoasa. PSD a fost un partid de mucosi plangaciosi,invinsi de schozoizi si mucosi cretini. Acuma degeaba se plange lumea,am intrat pe mana dracului si tara se duce fix in cea mai intunecata perioada de dupa razboi. Ue si altii rad cu curul si se bucura ca nu am inceput sa fim si noi cum credeau eroii nostri.
2
2
Ca nu-l duce mintea mai mult.Mai Ciolanule ,mai parosule,dar despre privilegiile voastre,despre baronii rosii,despre hotiile voastre ,despre puscariasii vostri,despre milioanele furate de Mazare si Fagadau ,despre pensiile speciale pe care vi le-ati tras tot din banii copiilor nu spui nimic ?
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513