REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
28.7° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Marcel Ciolacu, primele declarații despre situația de la ”spitalul groazei”! Video

Marcel Ciolacu, primele declarații despre situația de la ”spitalul groazei”! Video

Andreea VLAICU 8 august 2024 | 09:46 2613

Nava-școală „Mircea” se întoarce joi, 8 august, ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a executat un marș internațional de instrucție de șase săptămâni, în Marea Neagră și Marea Mediterană. La ceremonia de sosire în port a navei-școală participă premierul României, Marcel Ciolacu, și Ministrul Forțelor Armate, Angel Tîlvăr. Precizăm că, la finalul evenimentului, premierul Ciolacu a vorbit și despre situația de la ”spitalul groazei” din capitală.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoAngel Tîlvăr și Marcel Ciolacu

Nava-școală „Mircea” a plecat din portul militar Constanța pe data de 26 iunie, iar pe parcursul marșului a efectuat escale de reprezentare în porturile Pireu (Grecia), Livorno (Italia), Toulon (Franța), Palermo (Italia) și Bodrum (Turcia), timp în care a parcurs peste 3.400 de mile marine.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoAngel Tîlvăr și Marcel Ciolacu

La bordul velierului s-au aflat 86 de studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, precum și opt studenți străini de la academii navale partenere din Bulgaria, Letonia, Polonia, Spania și Turcia.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Videoceremonia de sosire în port

Nava-școală „Mircea” a sosit în port.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Videonava-școală „Mircea”

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Videonava-școală „Mircea”

Video 1:

 

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Video

Video 2:

 

La ceremonia de sosire în port a navei-școală „Mircea” a participat și ÎPS Teodosie.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoÎPS Teodosie

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoAngel Tîlvăr

Video 3:

 

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Videomilitarii se dau jos de pe catarge

„Efortul depus de echipajul navei și de studenții și cadeții străini de la academiile partenere demonstrează angajamentul nostru față de formarea unor marinari de elită și consolidarea relațiilor internaționale. Marșul este și o ocazie de a vă îmbogăți cunoștințele și de a dezvolta relații internaționale durabile. Ați vizitat porturi cu tradiție maritimă și ați reprezentat cu onoare Forțele Navale Române. Orice navă militară se transformă într-un mesager al valorilor culturale. Ați reprezentat Forțele Navale Române cu mândrie și devotament. Ați învățat și v-ați perfecționat”, a relatat Șeful Statului Major al Forțelor Navale​, viceamiralul Mihai Panait. 

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Videoviceamiralul Mihai Panait

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Videomilitarii recompensați

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoAngel Tîlvăr, Marcel Ciolacu și Mihai Panait

ÎPS Teodosie a oficiat serviciul religios.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! Videoserviciul religios

Video 4:

 

„Bine ați revenit acasă! Ați fost într-o misiune dificilă timp de 43 de zile pe Marea Mediterană și Marea Neagră. Știu că nu a fost ușor, dar în asemenea misiuni se construiesc destine. În asemenea marșuri se pun bazele carierei pentru o nouă generație de viitori ofițeri. Sunt convins că viața la bord este plină de provocări. Ați dat dovadă de o dedicare totală. Știu ca ați avut zile cu apă lină și destule cu mare agitată. V-au pus la încercare dorința de a face o carieră de top în meseria aleasă. Astăzi sunteți alți oameni. Sunteți marinari adevărați care ați reușit să construiți un echipaj unit și principii bine definite. Acesta este cel mai mare câștig. Ați avut o misiune grea, așa cum sunt toate marșurile la bordul navei Mircea”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoMarcel Ciolacu

Video 5:

 

„Sunt bucuros să urez bun venit acasă echipajului navei-școală. Am privit cu admirație și emoție nava apropiindu-se de cheu. Este un tablou memorabil pe care fiecare român ar trebui să-l vadă cel puțin o dată în viață. Nava are dotări de ultimă generație la bord, ceea ce le permite cădeților să dobândească tot mai multe cunoștințe. Recunoștință noastră față de toate aceste lucruri trebuie să se reflecte la nevoile pe care le aveți. Dragi studenți, ați încheiat o etapă importantă și vă urez mult succes în urmăritorii ani de studiu. Vă doresc vacanță frumoasă!”, a adăugat Angel Tîlvăr.

Video 6:

 

Marcel Ciolacu, Angel Tîlvăr și Mihai Panait au urcat la bordul navei-școală „Mircea”.

Video 7:

 

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoMarcel Ciolacu poartă șapcă cu nava-școală

Video 8:

 

Ciolacu vorbește despre situația de la Spitalul Pantelimon

Ciolacu a vorbit, la Constanța, și despre situația de la Spitalul Pantelimon. „Sperăm să fie ultima astfel de situație. N-am crezut că se poate întâmpla așa ceva. Vorbim despre niște medici care trebuie să salveze vieți. Vorbim despre omor premeditat, un lucru foarte grav. Ce am văzut eu ca desfășurare a evenimentelor, anumite lucruri au fost sesizate mai demult, s-a făcut un control administrativ, apoi a fost un control al colegilor mei care au spus ca nu se întâmplă nimic. Am văzut atitudinea ministrului care a cerut imediat demisia acelor medici. Sunt ferm convins ca încet încet vom afla tot adevărul. Românii așteaptă de la autorități să nu ia decizii emoționale. Pe mine mă interesează să iau deciziile corect și îndreptățite, în funcție de fapte. Trăim într-o lume în care ne dorim imediat vinovați. Câteodată vrem să acoperim cu alte lucruri, tâmpenii făcute de alții”, spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoMarcel Ciolacu


Dacă vrem să trăim într-o țară normală pe care o construim în primul rând pentru dvs, deciziile trebuie luate îndreptățit și având toate detaliile. Îmi doresc ca în cursul acestei săptămâni să avem aceste detalii pentru a lua o decizie. Să vedem dacă a știut acest lucru, dacă s-au luat decizii administrativ. Acele decizii s-au luat după capul lor din timpul pandemiei, iar România a avut cea mai mare mortalitate. Un astfel de ministru trebuie demis pentru ca a luat decizii administrative care au dus la pierderea vieților. Cred ca trebuie să ne implicăm mai mult. În acest moment avem cheltuieli istorice. 1,2 miliarde de euro. Ne lipsesc statistici pentru a lua decizii mai punctuale în risipirea banilor publici. S-a luat o decizie de a se face centralizat. Toate aceste lucruri vor duce la o reașezare a sistemului”, a subliniat Ciolacu. Reamintim că două doctoriţe de la Spitalul Pantelimon sunt acuzate că au provocat moartea unui pacient aflat în stare gravă la terapie intensivă, prin reducerea bruscă a dozei de noradrenalină. În dosar, a fost reţinută şi o asistentă medicală, acuzată de mărturie mincinoasă.

Video 9:

 

Marcel Ciolacu, primele declaratii despre situatia de la ”spitalul groazei”! VideoMarcel Ciolacu la coborârea de pe nava-școală

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și tot cu el votati, că altul mai bun nu e, corect? Pe principiul: ce daca fură,Bah,că ne mai dă și nouă ceva.
1
0
Mult mai multa mooooooooooie ! Succesuri !
2
1
Ce înseamnă și politica asta, până acum ceva timp nu era nimeni interesat de Marina Militară, nici chiar în timpul războiului ruso ucrainean, dar acum, în apropierea alegerilor, toți se transformă în mari iubitori ai Armatei. Câte broaște râioase sunt obligați să înghită domnii ăștia? Au venit, au marcat și, odată cu urcarea în mașină lor de serviciu, au uitat total de Armata r*mână. Am remarcat lipsa interesului autorităților locale pt eveniment, l am văzut pe tipul de la ANR sosit în ținuta în care probabil zugrăvește clădirea instituției, etc. Slabă miscare, evenimentul a fost cu mult mai lipsit de interes decât mi am imaginat!!!
11
0
autoritatile din Constanta unde sunt? Domnul Stroe cu ce se ocupa?
12
0
de campanie probabil va fi impins in fata la prezidentiale de ai lui chiar daca nu e sigur nici acum daca am avut un premier cu bacul dupa 30 de ce n-am avea si un presedinte cu bacul dupa 30 urmeaza premierul si presedintele fara bac, apoi cu 8 clase apoi cu cu 4 ... un adevarat emanat care sa reflecte media de educatie a electoratului nu ca ilici iliescu cu facultate la moscova
11
0
CE STIE ACEST COVRIGAR CE ESTE ALA VAPOR SI CATI METRI ARE COMANDANTUL...LA CA CA T CU EL
13
5
Daca s-a saturat de covrigi sa o cheme de madalina cu a sa gogoasa infuriata.
11
2
Ce rusine sa avem un astfel de Premier, un mare habarnist, seminalafabet si cu bacul luat dupa varsta de 35 de ani....
17
3
Sant fonduri UE construiți nave comerciale pasageri container petroliere etc Tinerii de azi învață și după pleacă pe navele străinilor Va bateți joc de țară și viitorul tinerilor r*mânia azi numai poate sta doar din împrumuturi trebuie dat drumul la economie industrie transporturi comerț etc
11
4
sa vina din port, pina la magazinul tomis, pe jos, fara garda de corp. sa faca cunostinta cu manglitorii din zona.
13
0
Ciuli și Tâlvi … ăștia nu știu ce e școala și pe unde circulă vaporul . Și natura mai greșește dar de această dată grav rău .
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303