REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Marcel Ciolacu: PSD trebuie să revină la masa dialogului european

Marcel Ciolacu: PSD trebuie să revină la masa dialogului european

Replica API 17 februarie 2020 | 23:05 460

Marcel Ciolacu

Partidul Social Democrat trebuie să revină la masa dialogului european şi să renunţe la atitudini neconstructive, fără finalitate, a afirmat duminică preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

"Îmi doresc şi cred cu tărie că este necesar ca PSD să îşi recâştige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa! PSD trebuie să revină la masa dialogului european şi să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive şi fără finalitate. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar şi cu înţelepciune pentru interesele ţării noastre. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României!", a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teoria lui Charles Darwin este acum pe deplin dovedita. Ciolacu demonstraza ca ne tragem din maimuta. El era veriga lipsa.
1
0
Ba ciolacule,exista o noua inventie,se cheama aparat de ras.Arati ca un mirlandez pesedist adevarat,ceea ce si esti. A doua problema este ca daca ajungeti la masa,e foarte probabil ca masa aia sa dispara.Ati furat hirtia igienica si sapunurile din toilete de la bruxelles,asa ,ca sa nu va iesiti din mina? Cu telectuali de talia ta,a lui veorica,stanescu si alti gipsani,ce sa vb ba?voi stiti sa legati doua cuvinte? Si in ce limba?
3
1
A, da, trebuie...!? Trebuie PUTINTA, nu numai VOINTA, d-le blanos! Voi pesedeilor, vorbiti mult si faceti PUTIN, pentru romani, pentru tara. Apropo, vei vorbi in engleza la masa dialogului european ??? Te-a invatat tanti dancila veorica ?
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436