REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
27.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană pun țara la cale. Surprinși la aceeași masă la un restaurant

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană pun țara la cale. Surprinși la aceeași masă la un restaurant

Deria ISLEAM 30 iulie 2024 | 16:34 1378

Marcel Ciolacu și Mircea Geoană au fost surprinși luând cina la aceeași masă, luni seara, într-un restaurant, împreună cu alți politicieni, printre care și fostul premier Victor Ponta, care a dat detalii, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN, despre cina aniversară la care au luat parte.

Marcel Ciolacu si Mircea Geoana pun tara la cale. Surprinsi la aceeasi masa la un restaurantMarcel Ciolacu și Mircea Geoană, surprinși la aceeași masă

Marcel Ciolacu și Mircea Geoana au ascultat în picioare imnul României, redat la Jocurile Olimpice după victoria lui David Popovici, într-un restaurant din Capitală.

Marcel Ciolacu si Mircea Geoana pun tara la cale. Surprinsi la aceeasi masa la un restaurantMarcel Ciolacu și Mircea Geoană, surprinși la aceeași masă

Victor Ponta spune că cei de la masă au discutat despre sportivul român devenit campion olimpic la înot și că nu a fost o „întâlnire politică”.

Marcel Ciolacu si Mircea Geoana pun tara la cale. Surprinsi la aceeasi masa la un restaurantMarcel Ciolacu și Mircea Geoană, surprinși la aceeași masă

„Nici dacă mă tăiați și îmi puneți sare pe tăieturi n-o să povestesc de la o întâlnire privată. A fost ziua de naștere a unui bun prieten. Nu știu cum a invitat sărbătoritul oamenii, dar în niciun caz nu a fost o întâlnire politică. Eu cred că am stat mai mult de două ore.

Mi se pare absolut normal ca oamenii să meargă la zile de naștere. Nici dacă mă torturați, mă ardeți, n-o să povestesc de întâlniri private, pentru că este de prost gust.”, a spus Victor Ponta, conform antena3.ro.

Precizăm că, recent,Marcel Ciolacu declara că va propune în Congresul PSD susținerea unui candidat la prezidențiale din afara partidului, după ce a fost întrebat despre o posibilă susținere a lui Mircea Geoană. „Voi discuta cu colegii din partid dacă acceptăm să susținem un candidat din afara partidului. Dacă vor ca PSD să nu aibă candidat la prezidențiale. Voi propune această variantă la Congres, să vedem dacă partidul acceptă”, le-a spus Ciolacu jurnaliștilor.

„Eu cred că în primul rând ar trebui să am o discuţie cu Mircea Geoană. Şi nu eu, ci împreună cu colegii mei”. „Domnul Geoană nu e din afara partidului, a fost preşedintele PSD, cred că cel mai longeviv până la mine, preşedinte al PSD”, a spus Ciolacu.

La rândul său, Mircea Geoană publica, pe Facebook, în aceeași perioadă, următorul mesaj: „După războaie seculare, rămâne cum am stabilit: anul 2024 este anul independenților în România!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
geoana a venit cu sotia, soacra era si ea, cumnatul era si el, ca asa e la fim de-ai nostri, famiglia unita.
4
0
si ciolacu sa ne spuna de ce din 100 de lei castigati de un salariat 54 se duc pe taxe, impozite, accize, tva, etc la stat deci de ce avem cea mai mare impozitare a muncii din ue si de ce nu fac nimic ca sa reduca povara asta care ne saraceste in permanenta si la care se mai adauga si inflatia si explozia preturilor la energie de la 1 aprilie 2025 etc
8
0
geoana care daca candideaza va lua o bucata zdravana din electoratul psd s-a intalnit cu seful psd care vrea sa evite cu orice pret candidatura si sa bage la inaintare pe oricine altcineva nici unii nu si-au anuntat candidaturile si inca se mai pot schimba multe daca se inteleg la pret iar ponta ne spune ca nu a fost nimic politic
11
0
Ordinarilor
8
0
Mare bagabont si Marius Tuca :))))
10
0
c***e politice fura romani dor un război ne scăpa de ei
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513