REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Marcel Ciolacu, toleranță zero pentru vinovații accidentului de la Crevedia

Marcel Ciolacu, toleranță zero pentru vinovații accidentului de la Crevedia

Virgil STOIAN 27 august 2023 | 08:17 1241

Premierul României, Marcel Ciolacu, a ieșit împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, de la sediul M.A.I, și a dat asigurări că vinovații accidentului de la Crevedia vor suporta rigorile legii.

Marcel Ciolacu, toleranta zero pentru vinovatii accidentului de la Crevedia

”Cine se va face vinovat o să suporte rigorile legii, indiference despre cine vorbim în acest moment.

Eu am prins accidentul de la Mihăilești, iar astăzi dacă nu se făcea acel cordon și se lăsa accesul oamenilor cum a fost atunci la Mihăilești, astăzi vorbeam despre o situație de nedescris. Cine a organizat perimetrul acolo a făcut un lucru extraordinar și a salavat vieți”, a declarat Marcel Ciolacu la ieșirea din sediul M.A.I.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis un mesaj de mulțumire pompierilor, polițiștilor și jandarmilor care au fost prezenți la Crevedia.

”Vreau să le mulțumesc tuturor polițiștilor, pompierilor și jandarmilor care au intervenit la acest eveniment. Acești oameni își riscă viața pentru semenii lor”, a declarat Cătălin Predoiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ponta pe care l ai luat mare consilier personal a fost gonit din functie dupa colectiv , acum ce te sfatuieste sa faci ? la colectiv nu mai apare dupa 8 ani nici un vinovat , toti liberi si fericiti , ba primar , ba prin monaco , ce mai toleranta 0 , vai , vai ....
0
0
Pai la Colectiv singurl vinovat a fost Raed Arafat si-a fost scos erou national! Acum sa-l vedem pe acest gunoi USR-ist im puscarie oare???
3
3
e o lozinca fluturata de ochii publicului de fiecare data, o are pe placa!
2
2
Tot asa cum au suportat si nemernicii criminali dela Colectiv ? Vinovatii sunt totdeauna cei dela varful decidentilor ..Cum sa te faci ca nu are vina Primarul ,cel care de fapt si-a dat semnaturile cu inconstienta ,cel care era obligat sa stie ce se petrece in cladirile din tarlaua lui ...Si uite asa Justitia este principala vinovata pentru repetarea tragediilor in aceasta tara ,ajunsa de rasul europei .Piedone a ajuns erou ,mai mare scarba .Asa va ajunge si Primarele din Crevedia .De ce nu a arestat imediat patronul acestei afaceri ,sa-l vada intreaga tara cu catuse si sa inteleaga toti ceilalti patroni de firme ca nu se pot juca .Dca era Bica (sefa DIICOT ) era luata noaptea de acasa pentruca asa a venit ordinul . Cata bataie de joc cu acesti magistrati corupti
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510