REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Marcel Ciolacu, vedetă pe litoral: a făcut furori printre oamenii prezenți la Ziua Marinei

Marcel Ciolacu, vedetă pe litoral: a făcut furori printre oamenii prezenți la Ziua Marinei

Andreea CONDURACHE 16 august 2023 | 00:00 2693

Premierul Marcel Ciolac s-a aflat, marți, 15 august a.c., la Constanța, la Ziua Marinei, ulterior făcând și o plimbare pe faleza Cazinoului, acolo unde s-a pozat cu mulțimea.

Marcel Ciolacu, vedeta pe litoral: a facut furori printre oamenii prezenti la Ziua Marinei

,,Vă mulțumesc pentru ziua de astăzi! Faleza din Constanța este incredibilă! Energia pe care mi-o transmiteți de fiecare dată îmi dă putere pentru a depăși toate provocările acestei guvernări! Marcel Ciolacu, vedeta pe litoral: a facut furori printre oamenii prezenti la Ziua Marinei

Niciodată nu voi putea fi “un oficial”, ci întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor! De acolo vin și acolo mă simt cel mai bine!”, a transmis premierul Ciolacu.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut o declarație în fața publicului prezent la festivități.

Ce a spus Ciolacu, la festivitățile de Ziua Marinei!

"La un an și jumătate de la invazia rușilor în Ucraina, rolul României a căpătat o importanță și mai mare, nu numai în ce privește la alternativele energetice, ci mai ales pentru exportul de cereale și ca poziție cheie. Datoria mea ca premier este și de a înzestra Forțele Navale, am crescut bugetul la 2,5 din PIB. Vom menține nivelul și în anii următori indiferent de probleme economice pe care le vom întâmpina. Obiectivele de securitate naționale și NATO nu pot fi îndeplinite fără factorul uman, nimic din ce ne propunem să facem în acest domeniu nu se poate realiza fără aportul oamenilor, al marinarilor. Ei pun în mișcare aceste resurse. Forțele Navale, o componentă din ce în ce mai importantă. Datorită vouă, apele Mării Negre și ale Dunării sunt mai sigure. Datorită vouă, România și întreaga regiune se bucură de securitate. Nu doar în calitatea mea de premier, ci și în calitatea mea de cetățean al acestei țări vă felicit, respect și mulțumesc pentru tot ce ați făcut.", a transmis Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ursaru ăsta a început să umble din ușă în ușă și promite proștilor marea cu sarea numai ca să ajungă la Cotroceni.
0
1
crapa fierea'n useristi !!!!!!! bwahahahahahahaahahahahahah
3
3
voi nu ati aflat ca a inceput de ceva timp campania electorala; toti isi fac campanie de imagine pe unde apuca si iar ptr ciolacu asta implica sa nu faca valuri, reforme, schimbari mai mult decat e strict necesar si sa fie liniste celebra liniste a psd si simpatizantilor din 1990 pana azi
0
0
Mare greșeala a anatomiei
10
1
Sa ne pisam pe el si toti lingaii lui .
13
2
Mare mandrie sa faci poze cu un g***i! Doamne,ce a ajuns tara asta!
10
1
Este bine sa spui BLONDULE LA c***i?
5
1
Iar sunteți fraierii la toți cocalarii ajunși prim ministri
10
1
A venit sa.i aranjeze examenele lu fisu
7
1
Constanta arata bine cu PNL
6
7
Constanta, oras psd-izat, toti distruși fac poza cu Colacu, du-te in vestul tarii sa vezi ca nu te baga nimeni in seama, comunistule
14
5
Fregata Ciulacu, asa se vor duce si la vot sa-si fta directia pe urnatorii 4ani !
15
2
oile fac poze cu Ciobanu
16
6
Mai Romeo, la împrumuturi a contribuit masiv și USR cat a fost la guvernare, sper sa nu uiți la alegeri și asta
12
9
Imprumutati valuta cu dibanzi imense ca sa dam bani la straini, sa castige strainii pe spinarea si taxele noastre. Bai Ciolacu cine va mai voteaza ma. Dupa ce a-ti nenorocit viitorul copiilor care or sa plateasca dobanzi pana le-or iesii ochii din cap… PNL tradatori de tara
16
6
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
22
2
Ioan-Aurel Pop, va rog sa eliminati din DEX, cuvantul bru net. n***u, bru net, este un cuvant rasist, in perceptia redactiei. Sa stiti ca ma simt marginalizat daca imi spune cineva ca sunt ALB!
15
0
este, inalt este, academii si doctorate cat cuprinde, covrigarie de meleoane are, holtei este. Ca maine il cere madam Fiirea! Ca are tara 160 miliarde gaura, nu mai conteaza, pana la 300 mai este!..
18
3
La asa popor asa guvernanti... daca si astia sunt politicieni ce sa mai vorbim... la pamant.asa am ajuns.Cat despre cei ce îi lauda... nu sunt cuvinte care sa exprime nivelul la care s-a ajuns...
21
2
Bav pla mea mare si roz in gura tuturor pro Ukraina. Sa moara toti ukrainenii. Pa.
13
12
Vai ce frumos si destept este. Cu pensiile speciale a rezolvat-o, cu deficitul bugetar la fel. dar face poze bune ca un sobolan parlit de la covrigaria din Buzau. Mare afacerist si specialist in gaura de la covrig.
27
3
o fi facut furori printre bugetarii de ii tine in brate de 30 de ani! printre hotii din magistratura care se pensioneaza la 50 de ani si au o pensie cat 10 ingineri, ingineri care produc ceva, ajuta economia tarii, nu ca magistratii!
27
2
Înafara de băi de mulțime și poze cu maimuța, ce altceva mai știe să facă??
28
5

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166