REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Marcel Pavel pe scenă de Crăciun alături de copiii lui

Marcel Pavel pe scenă de Crăciun alături de copiii lui

Victor ROTARU 25 decembrie 2022 | 00:00 592

Marcel Pavel în vârstă de 63 de ani este artistul care prin vocea sa, ajunge direct la inimile fanilor lui. Cu o carieră de succes, cântărețul le-a transmis și copiilor lui darul divin de a încânta prin muzică.

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, iar emoțiile sunt puternice în această perioadă. De aceea, Marcel Pavel a urcat în premieră pe scena Operei Naționale București alături de cei trei copii ai lui, Richard, Sasha și Iuvenalia Pavel.

Copleșiți și emoționați au fost membrii familiei cântărețului, dar și cei din public, fiind fermecați de strălucirea de pe scenă. Cu lacrimi în ochi, au urmărit atenți din sală, Violeta Pavel, sora și fratele lui Marcel Pavel, fini, nepoți, prieteni buni și fani înfocați.

Concertul „Iarna spune povești” i-a reunit pe scenă pe Marcel Pavel și pe invitații lui, Iuvenalia Pavel, Sasha Pavel, Richard Pavel, Monica Anghel, Sanda Ladoși, Vlad Miriță, Diana Matei, Alecsandra Crișan, Maria Mihali, acompaniați de Orchestra și Corul Operei Naționale București, dirijor Daniel Jinga.
Marcel Pavel copleșit de emoții pe scenă

„Acest concert pentru mine a însemnat foarte mult și înseamnă enorm și va însemna enorm. Faptul că a fost o încununare a sfârșitului acesta de an, având satisfacția extraordinară de a cânta din nou cu cei trei copii ai mei Iuvenalia, Sasha și Richard Pavel.

Pentru Iuvenalia a fost într-adevăr ceva inedit și, bineînțeles,  foarte nou pentru că nu a mai cântat niciodată cu mine pe scena Operei, iar pentru Sasha și Richard de asemenea, pentru că nici ei nu au mai concertat pe scena Operei Naționale București.” a declarat pentru FANATIK, Marcel Pavel.

Au strălucit în adevăratul sens al cuvântului toți artiștii care au urcat pe scenă și au cântat magnific pentru publicul adunat. Reacțiile nu s-au lăsat așteptate, iar urările de bine au curs nenumărate după concertul de Crăciun.

„Așa cum au spus spectatorii concertului meu, toți au strălucit, dar culminând cu strălucirea extraordinară a Iuvenaliei. Rochia aleasă Iuvenaliei a fost extraordinară, toată lumea a rămas stupefiată de frumusețea ei, de frumusețea rochii de asemenea, are atitudine”, a spus Marcel Pavel.

Marcel Pavel a cântat alături de copii pe scenă

Cântărețul a vrut să ofere fanilor lui un concert de zile mari la sfârșit de an. Emoțiile, însă, l-au copleșit pe Marcel Pavel până la lacrimi când și-a văzut copiii pe scenă, aplaudați de o sală întreagă.

„A fost o încununare a anului acesta, extraordinară de bună zic eu. Dumnezeu ne-a trimis în dar acest concert, dacă pot spune așa, pentru că sunt într-adevăr extrem de încântat și emoționat totodată de faptul că am reușit să fiu împreună cu copiii mei la acest concert, acompaniați de Orchestra și Corul Operei Naționale București, dirijor Daniel Jinga.

Mulțumim, domnului Daniel Jinga pentru implicare, pentru sprijin de asemenea și le mulțumesc și colegilor mei de scenă Monica Anghel, Sanda Ladoși, Vlad Miriță, Andrei Lazăr, Maria Coman, Maria Mihali, Diana Matei, Mariei Buză cea care a prezentat, care a fost foarte haioasă de altfel, și tuturor celor care s-au implicat pentru realizarea acestui concert care s-a numit Iarna spune povești, Marcel Pavel și invitații săi”, a precizat cântărețul.

Artiști de mici, copiii lui Marcel Pavel sunt obișnuiți cu lumina reflectoarelor și fac deliciul publicului de fiecare dată când au ocazia. Sub aripa protectoare a tatălui lor, cei doi băieți și fetița cântărețului au învățat să cânte, dar și să încânte oamenii prin muzica și talentul care le curge prin vene.

”Nu-mi găseam cuvintele eu care sunt un guraliv”

„Extrem de emoționat, nu-mi găseam cuvintele eu care sunt un guraliv de felul meu. Am verbul la mine, dar deja îmi dispăruse verbul, nu-l mai găseam pentru că eram emoționat datorită prezenței copiilor mei pe aceeași scenă cu mine. Mă gândeam la ei, mă gândeam la încununarea acestui an. Atât de frumos și emoționant a fost pentru mine, a fost plin de încărcătură emoțională acest concert. Publicul prezent a fost extrem de încântat și le mulțumesc foarte mult pentru prezență”, a specificat cântărețul.

Copiii lui Marcel Pavel au făcut față cu brio provocării de a cânta pe scenă cu artiști renumiți și nu s-au lăsat mai prejos, deși erau înmărmuriți de emoții. Sub atenta privire a mamei lor, care i-a urmărit minuțios din sală, cei trei magnifici au primit ropote de aplauze.

„La fel de emoționați ca mine, Iuvenalia a strălucit, s-au simțit extraordinar! Au simțit căldura aceea a publicului, implicarea orchestrei, a dirijorului, implicarea colegilor mei, a fost ca o familie acolo. M-am simțit extraordinar și ei s-au simțit la fel de bine. Sentimentele sunt extraordinar de intense pentru că un astfel de concert aduce într-adevăr un plus sufletesc fiind alături de familia mea pe aceeași scenă. Sentimente extraordinare, de iubire, de satisfacție, și pe partea profesională, și sentimentală”, a menționat pentru FANATIK, Marcel Pavel.
”Să fim sănătoși cu toții”

Crăciunul este special, iar iubirea familiei în această perioadă este esențială. Cântărețul parcă nu-și mai dorește nimic material sau cel puțin nu mai pune preț pe bani, primordiale fiind sănătatea, fericirea și liniștea.

„Îmi doresc să fim sănătoși cu toții,  familia mea în primul rând, copiii mei, tot neamul meu românesc, toți românii mei și toată planeta aceasta să fie sănătoasă și la trup, și la minte. Și-mi doresc din toată inima mea ca românii să se trezească puțin la realitate și să-și unească sufletele, să fim mai uniți.

Măcar acum să ne aducem aminte, cu ocazia Nașterii Mântuitorului, că toți suntem muritori și nu e nimeni mai presus decât celălalt. Cel mai presus e doar Dumnezeu, atât, domnul Iisus! Îmi doresc să fim uniți și să avem o țară prosperă și să ne trezim puțin la realitate.

Urez tuturor celor care citesc aceste rânduri, la mulți ani, Crăciun fericit și să aibă un an mai bun decât cel care va trece! Urez din tot sufletul meu să fie pace și liniște, și să fim sănătoși cu toții!”, a încheiat Marcel Pavel, potrivit fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nume romanesti au copii individului Iuvenalia, Sasha și Richard . unde sunt agaricii cu familia traditionala ?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166