REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Marcela Enache, fostul secretar al Constanței, un nou dosar de corupție!

Marcela Enache, fostul secretar al Constanței, un nou dosar de corupție!

Mirela PASCAL 10 martie 2023 | 00:00 5137

Consiliul Local Constanta s-a constituit parte civilă într-un nou dosar penal înregistrat pe 8 martie, la Tribunalul Constanța, unde fostul secretar al Constanței, Marcela Enache, are calitatea de inculpat.

Marcela Enache, fostul secretar al Constantei, un nou dosar de coruptie! Marcela Enache

 ”Cadou” penal pentru Marcel Enache, de ziua Femeii! Miercuri, 8 martie a.c., a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța un nou dosar în care Enache este acuzată de infracțiuni de corupție. Consiliul Local Constanța are calitatea de parte civilă. Potrivit informațiilor noastre, Enache ar fi acuzată de abuz în serviciu, și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu prevăzute de dispozițiile legale în legătură cu vânzarea unor terenuri din domeniul privat al municipiului Constanța.

Marcela Enache, fostul secretar al Constantei, un nou dosar de coruptie!
Aceleași surse ne-au precizat că speța nu are legătură cu dosarul în care Marcela Enache e anchetată, alături de Decebal Făgădău, tot pentru subevaluarea unor terenuri… din Portul Tomis. Și în acest dosar, atât Consiliul Local are calitatea de parte civilă, la fel și Primăria Constanța. Speța încă se află pe rol, iar la termenul din 20 februarie, judecătorul a admis obiecţiunile formulate de către parchet la răspunsul expertului judiciar și a dispus transmiterea obiecţiunilor către expertul judiciar, cu solicitarea de a depune la dosarul cauzei răspunsul până la următorul termen de judecată. La termenul din 3 martie, a fost, din nou, amânată cauza, pentru 31 martie, pentru a oferi părţilor şi reprezentantului DNA posibilitatea de a lua cunoştinţă de răspunsul expertului la noile obiecţiuni formulate.

Noul dosar a ajuns în Camera Preliminară

Revenind la noul dosar, înregistrat pe 8 martie, precizăm că acesta a ajuns în Camera Preliminară, pentru verificarea legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor ori efectuării actelor de către organele de urmărire penală. Termenul a fost stabilit pentru 25 aprilie, timp în care Marcela Enache poate formula cereri şi ridica excepţii.

Marcela Enache, fostul secretar al Constantei, un nou dosar de coruptie!

Dacă rechizitoriului îi lipseşte vreuna dintre menţiunile obligatorii sau dacă nu au fost respectate condiţiile impuse de lege, judecătorul de cameră preliminară dispune întoarcerea rechizitoriului la procurori. De altfel, s-a mai întâmplat acest lucru în 2022, într-un alt dosar în care Marcela Enache e în calitate secretar al municipiului Constanța, ar fi contrasemnat o parte dintre documentele care au stat la baza unor tranzacții cu terenuri din stațiunea Mamaia, aflate în imediata vecinătate a plajelor, dar și din municipiul Constanța.

Reamintim că Marcela Enache a ieșit la pensie în 2020, după 36 de ani de muncă în administraţia locală, din care 26 de ani de activitate în sarcina municipiului Constanţa.

Marcela Enache, fostul secretar al Constantei, un nou dosar de coruptie! Decebal Făgădău și Marcela Enache, în ședința din februarie a anului 2020, când s-a anunțat ieșirea la pensie

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu apar ,nu cunosc, da așa pute deja a vinovatul de serviciu...praf in ochi
1
0
La mușata armâna a făcut ce a știut
1
0
Daca expertiza judiciara este facuta la comanda, de jegul de Amet Senol sau de unul tot la de corupt si dobitoc ca el, totul e vrajeala.
1
0
Catre Popescu Ion. NU VREM!
2
6
Sa ii sugeti pla doamnei Enache!
10
3
Se pregateste de popa sapca :primar,arhitect-sef,manager,madam puz,secretara cta. Stres maxim ,sa aveti !!!!!
4
3
Marcelo roaga-te sa ajungi la puscarie pentru tot raul facut fiindca altfel noi nu te vom uita niciodata si va fi mai rau .
4
2
Marcela o ma-kedoanca ho-ata ca toata etnia. Ce era sa faca? Sa fie cinstita? Nu se face. Ma-kedonul Fagadau si el se pregateste de pus-carie. A dat bani si terenuri la ju-deca-tori si pro-curori si militieni dar e presiune mare de la EU.
6
1
la parnaie cu fagadau in frunte
5
1
A luat multe case de la bătrâni si bolnavi dn Gaju stie ceva
4
0
Da 2 mesaje sterse
2
0
Stati sa vedem si actuala echipa, cat de cinstita a fost...Vad ca toti intra la mititica, dupa ce nu mai au functii, hahahah!!!
5
1
Am scris mesaj si mi a fost sters de ce????
2
0
O mare zdreanta care a facut cu Constanta ce a vrut ea .Trebuie sa plateasca intr un fel ,prea si a batut joc de oamenii care au avut proprietati si ea le a vindut ca si cind erau ale ei.La pirnaie ii este locul.
5
2
O persoana deosebita . A ascuns toate furturile comise de mazare si fagadau din municipiul constanta timp de 20 ani. Merita sa ii se prescrie pedeapsa dupa 10 ani de proces si proceduri . Marcelo arunca-te de la etaj si asa traiesti degeaba.
11
1
la parnaie cu mwista !!!
6
2
Pisica blanda zgaraie RAU.
4
1
O FEMEIE DEOSEBITA SI O PROFESIONISTA ! MULTA SANATATE VA DORESC .
9
13

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166