REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° ConstanÈ›a Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° ConstanÈ›a Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Marcela FRIGIOIU și alți foști membri din conducere, ACUZAȚI că au PREJUDICIAT Portul Constanța

Marcela FRIGIOIU și alți foști membri din conducere, ACUZAȚI că au PREJUDICIAT Portul Constanța

Replica API 17 februarie 2021 | 00:32 5253

Marcela Frigioiu, ZEIȚA finanţelor lui FĂGĂDĂU, alături de alți foști membri ai Consiliului de Administrație al Portului Constanța, sunt somați să returneze aproximativ 100.000 de lei, după ce au aprobat au aprobat o hotărârea prin care s-a încuviințat demararea imediată a achiziției de servicii juridice, deși compania beneficia, la acea dată, de serviciile proprii.

Marcela Mariana Frigioiu, Tudor Baltă, Flavia Cristina Teodosiu, Ionescu Valeriu Nicolae, Adrian Cighi și Răzvan Bădălicescu au avut calitatea de membri ai Consiliului de Administrație al Companiei, în 2013. În exercitarea atribuțiilor specifice acestei funcții, au adoptat Hotărârea Consiliului de Administrație nr. 14/2013 prin intermediul căreia s-a demarat procedura de achiziției a serviciilor juridice, fiind efectuată o plată către prestatorul Deloitte , Audit & Reff și Asociații, în valoare de 93.806 lei.

În urma efectuării unui control de către Curtea de Conturi , s-a constatat că aceștia au hotărât în mod nelegal perfectarea unui contract de servicii juridice, iar plata serviciilor s-a efectuat în lipsa acordului Ministerului Transporturilor. Organele de control au stabilit că CNAPM beneficia, la acea dată, de serviciile proprii, nefiind necesară și oportună angajarea unei alte firme de audit sau avocatură. Acum, compania încearcă să recupereze prejudiciul. CNAPM a deschis acțiune la Tribunal, însă cererea a fost respinsă, deoarece a intervenit prescripția. Compania a formulat recurs, la Curtea de Apel.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui ginere-su, antrenor secund, i-a facut cinsprezece mii de euro pe luna la HCM Constanta si asta de anii de zile din banii comunitatii.
11
0
cutra asta imbatranita in uratenie si rautate a fost cea care l-a ajutat si pe mascariciul bolnav psihic sa distruga orasul. jigodia taia si spanzura in primarie , fiind mana dreapta a scalambaiatului drogat. bineinteles ca si-a tras o gramada de terenuri moca pe care le-a vandut si acum este o pensionara f bogata...
14
1
Fiul fostului director este foarte ocupat are un mini hotel si se cearta la personal ca nu poate veni la munk de ani d zile
8
0
dar sa tii palma unei infractoare e prea mult. La parnaie cu ea !!!
9
0
Dar voi ce ati crezut ? Ca lipitoarea asta la bani publici, celebra de acum in Constanta,lucreaza pentru comunitate ? Borfasii PSD-ului.
20
2
Jupuiti o de vie si confiscat tot Cum mai are tupeu sa circule hoata
17
3
Numai moare babaciunea asta odata ca sa scape Constanta de ea?!? CREMENALOOO!!!
7
8
Opriti balena cu BMW de pe Pescarilor. Cur f mare picioare scurte. O s o muste cainii de cur
13
2
mai credeti ca portul constanta nu trebuie vandut!?
17
6
Toti directorii generali care au fost la apmc au venit pentru mangle. Au facut numai rau companiei si statului roman. Au semnat cate o hotarare, doua si dupa care s-au dat la fund. Asa au distrus pilotajul, remorcajul, au vandut danele si cladirile din port. Au facut numai rele! Portul este stat in stat daca vreti, cu presedinte..director general. Punct!
29
2
Acuzatie si stire facuta ca sa o mazileasca trioul chitac hira ovanesian. Au pastrat multi pesedisti sadea. Le-au dat functii care nici psd nu le dadea, in schim dau afara oamenii care stiu administratie. O sa ajunga ct la nivel de cernavoda. Si noi visam la cluj. Merla? Popa de la radet? Sefu de la confort urban? Gospodaru secretar al orasului... etc. Asta era problema voastra
21
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016