REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Marea Britanie: Anulări de zboruri pe aeroportul Manchester după o întrerupere de curent

Marea Britanie: Anulări de zboruri pe aeroportul Manchester după o întrerupere de curent

A.F. 24 iunie 2024 | 00:00 46

Anulări de zboruri sau întârzieri majore s-au înregistrat duminică la zborurile de plecare de pe aeroportul din Manchester (nord-vestul Angliei) din cauza unei întreruperi majore de curent în zonă, a relatat postul de televiziune Sky News, potrivit Reuters.

Marea Britanie: Anulari de zboruri pe aeroportul Manchester dupa o intrerupere de curent

O problemă legată de alimentarea cu energie electrică a afectat aeroportul şi o serie de alte clădiri, a indicat Sky News, adăugând că alimentarea cu energie electrică a fost restabilită, dar impactul va afecta serviciile aeroportuare pe tot parcursul zilei.

Pasagerii aflaţi deja în aeroport se confruntă cu întârzieri semnificative şi posibile anulări.

Într-o postare pe social media duminică dimineaţă, aeroportul a indicat că "perturbarea generalizată" afectează în special plecările de la Terminalele unu şi doi, pasagerii care urmau să călătorească din aceste terminale fiind sfătuiţi nu se prezinte la aeroport, ci să contacteze companiile aeriene pentru informaţii actualizate.

Cei care urmează să zboare de la terminalul trei sunt rugaţi să meargă la aeroport în mod normal, cu excepţia cazului în care compania aeriană îi anunţă altceva, dar ar putea fi afectaţi de întârzieri, notează dpa.

Pana de curent înseamnă că vor exista probleme şi cu bagajele, se menţionează în comunicatul autorităţilor aeroportuare din Manchester. "Ne cerem scuze pentru orice inconveniente şi încercăm să restabilim serviciul normal cât mai curând posibil", asigură acestea.

Mai multe zboruri au fost redirecţionate către alte aeroporturi.

Reuters nu indică deocamdată posibila cauză care a dus la această întrerupere majoră de curent electric, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510