REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Marfa din Dragonul Roșu se vinde la Costinești ca fiind... originală!

Marfa din Dragonul Roșu se vinde la Costinești ca fiind... originală!

Victor ROTARU 8 iunie 2024 | 00:00 6092

Românul este foarte inventiv și găsește mereu o modalitate de a scoate bani din piatră seacă. Vasilica R., o femeie din Costinești, a cumpărat mai multe șepci din Dragonul Roșu, București, și a încercat să le vândă pe litoral, pretinzând că sunt originale.

Marfa din Dragonul Rosu se vinde la Costinesti ca fiind... originala!

Organele de poliție au procedat la efectuarea unui control la un magazin de pe faleza din Costinești, prilej cu care au constatat faptul că în incinta punctului de lucru erau expuse spre vânzare mai multe șepci, purtătoare de însemne ale unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute. În incinta punctului de lucru a fost identificat administratorul societății, în persoana Vasilicăi R. precum şi următoarele bunuri de interes pentru cauză: 3 șepci inscripționate ”Porsche”, 24 de șepci ”Audi”, 5 șepci ”Nike”, 2 șepci ”Armani”, 45 de șepci ”Adidas”, 2 șepci ”Honda”, o șapcă ”Jordan”, 23 de șepci ”Puma”, o șapcă ”Louis Vuitton”, 10 șepci ”Volkswagen”, 17 șepci ”Fila” și 3 șepci ”Tommy Hilfiger”.

Marfa din Dragonul Rosu se vinde la Costinesti ca fiind... originala!

La momentul depistării, Vasilica R. a relatat că bunurile au fost achiziționate din Complex Dragonul Roșu București și nu deține acordul titularilor mărcilor pentru a comercializa produsele respective. Asupra bunurilor au fost efectuate fotografii judiciare de detaliu, care au fost trimise reprezentanților titularilor mărcilor protejate, în vederea stabilirii caracterului original sau contrafăcut al produselor respective.

Fiind audiată, Vasilica R. a recunoscut comiterea faptei, arătând că bunurile respective au fost achiziționate de la persoane necunoscute, fără acordul titularilor mărcilor pentru a vinde produsele respective iar la data ridicării acestora de către organele de poliție, bunurile erau expuse la vânzare. De asemenea, Vasilica R: a precizat faptul că vindea cu 25 de lei fiecare șapcă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Mangalia au decis să îi aplice Vasilicăi R. o amendă penală de 4.000 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O știre foarte importanta, uitați-vă la aia care fura și da în cap. Atat se poate în tara asta. Fără șpagă ești arătat cu degetul, la restu se închide ochii!
0
0
Se para ca Vasilica nu a dat spaga la politisti. Altfel ar fi interesant de explicat de ce politia s-a oprit doar la Vasilica desi tot litoralul este plin de falsuri
7
0
VREAU SA CUMPAR UNA PERECHE DE TENESI...PENTRU MUNCA IN CURTEA CASEI...N-AM GASIT LA NICIUN MAGAZIN...NU SE MAI FABRICA???
4
0
E plin magazinul de fraieri si fraiere !
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515