REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Margot Robbie, cu mama la premiera noului său film!

Margot Robbie, cu mama la premiera noului său film!

Valentina CAMARA 17 decembrie 2022 | 00:00 364

Două frumuseți! Joi seară, Margot Robbie (32 de ani) a luat-o pe mama ei, Sarie Kessler (65 de ani), la premiera noului său film, „Babylon”, în Los Angeles. Și-au coordonat ținutele și au venit îmbrăcate în negru, pe covorul roșu.

Și-au coordonat ținutele

Tânăra actriță a optat pentru o rochie asimetrică, decupată în zona abdomenului, cu glugă. Mama ei nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o rochie decoltată, cu un design floral pe umeri. Margot a părut nespus de bucuroasă că o are pe mama ei lângă ea, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Robbie, care are o avere de 26 de milioane de dolari, interpretează rolul actriței în devenire Nellie LaRoy, în Hollywoodul anilor 1920. Ea joacă în film alături de Brad Pitt și o distribuție plină de vedete, care îi include pe Tobey Maguire, Olivia Wilde și Eric Roberts. „N-am muncit niciodată atât de mult pentru un rol. A fost epuizant.”, a mărturisit Margot, într-un interviu acordat revistei WSJ.

Margot Robbie și mama ei au o relație specială

Sarie i-a crescut singură pe Margot Robbie și pe cei trei frați ai ei, Anya, Cameron și Lachlan,  în Queensland, Australia. Tatăl lor, Doug Robbie, este un magnat australian, care a părăsit-o pe Margot pe frații ei când erau mai mici. Sarie a susținut întotdeauna visele actoricești ale lui Margot. Și în numărul din septembrie 2019 al revistei Vogue Australia, Margot Robbie a dezvăluit că și-a cheltuit primul salariu câștigat din actorie pentru mama ei. Margot i-a explicat lui Sarie, că a folosit banii pentru a-și rambursa datoria pe care o avea față de ea.

"Am vrut să mă revanșez, mamă. Nu-ţi aminteşti? Eram atât de îndatorată la tine, până la sfârșitul clasei a 12-a', a explicat ea. „Am scris tot ce-ți datoram pe o foaie de hârtie și de fiecare dată când primeam un salariu îmi plăteam datoria, dar apoi am păstrat bucata de hârtie pentru că a fost atât de satisfăcător la sfârșit să știu că am plătit toată datoria".

Primul rol important al lui Margot a venit în 2008, când a debutat în serialul "Neighbours", unde a jucat-o pe Donna Freedman - rol pe care l-a jucat timp de trei ani. Dar în 2011, Hollywood a remarcat-o pe deplin, iar superba blondă a început să aibe interviuri pentru emisiuni și filme din SUA.

De atunci, a jucat în mai multe blockbustere, printre care "The Wolf of Wall Street" (2013), "Suicide Squad" (2016) și "I, Tonya" (2018). Cel din urmă i-a adus lui Margot prima ei nominalizare la Oscar la categoria Cea mai bună actriță.

A doua ei nominalizare a venit în 2020 pentru rolul din "Bombshell" (2019). A fost în cursa pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Cel mai recent rol al lui Margot în "Babylon" se bazează pe scandaloasa Clara Bow, o femme-fatale de la Hollywood și primul sex-simbol al erei mute cinematografiei.

"Bablyon" este regizat de Damien Chazelle, care a avut succes anterior cu "Whiplash", muzicalul premiat cu Oscar La La Land și apreciatul "First Man", care l-a avut pe Ryan Gosling în rolul lui Neil Armstrong, potrivit click.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510