REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Margot Robbie și Dua Lipa, apariții spectaculoase pe covorul roz la premiera filmului „Barbie”, în Londra

Margot Robbie și Dua Lipa, apariții spectaculoase pe covorul roz la premiera filmului „Barbie”, în Londra

Andreea VREJOIU 14 iulie 2023 | 00:00 389

După premiera care a avut loc în Los Angeles, duminică seară, actorii care fac parte din distribuția filmului „Barbie” au ajuns în Marea Britanie. Data de lansare a peliculei, atât de mediatizate, este foarte aproape, iar aseară a avut loc premiera europeană în Leicester Square din Londra.

Margot Robbie si Dua Lipa, aparitii spectaculoase pe covorul roz la premiera filmului „Barbie”, in Londra

Fanii, mulți dintre ei îmbrăcați în roz, au stat la coadă pentru a vedea în carne și oase actorii care interpretează rolurile principale, Barbie și Ken.

Margot Robbie, actrița care joacă rolul lui Barbie, s-a inspirat din look-uri ale păpușilor clasice Barbie pentru aparițiile sale pe covorul roz înainte ca filmul să ruleze în toate cinematografele din lume. Aseară, la Londra, nu a fost altfel – rochia ei Vivienne Westwood a fost inspirată de „Enchanted Evening Barbie”, o păpușă lansată în anii 1960.

Desigur, Ken a fost prezent și el la evenimentul din fața cinematografului Leicester Square Cineworld. La premiera filmului „Barbie” au mai participat și alte vedete care vor apărea pe marile ecrane, cum ar fi America Ferrera, care a purtat o rochie neagră strălucitoare.

Au fost invitați și câțiva dintre artiștii care apar pe coloana sonoră, cum ar fi cântărețul Sam Smith, câștigător al unui premiu Grammy. Artistul a ales un outfit oversized.

După apariția îndrăzneață de pe covorul roz din Los Angeles, unde a purtat o rochie care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere, Dua Lipa a venit de această dată îmbrăcată cu o rochie din paiete semnată de casa de modă Versace.

Artista Gayle Aka Taylor Gayle Rutherfurd a arătat mai mult decât și-ar fi dorit la premiera filmului. Rochia scurtă i-a jucat feste, iar lenjeria intimă a fost văzută de toată lumea.

Vineri, 21 iulie, „Barbie” va ajunge pe marile ecrane atât în SUA, cât și în Marea Britanie. De asemenea, începând cu 21 iulie, filmul va rula și în cinematografele din România, conform libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768