REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Maria Băsescu, suma ridicolă pe care o primește lunar de la stat

Maria Băsescu, suma ridicolă pe care o primește lunar de la stat

Virgil STOIAN 24 august 2023 | 11:10 1047

Maria Băsescu, suma ridicolă pe care o primește lunar de la stat. Este greu de crezut că soția fostului președinte Traian Băsescu primește atât de puţini bani.

Maria Basescu, suma ridicola pe care o primeste lunar de la stat

Maria Băsescu, suma ridicolă pe care o primește lunar de la stat. Soția fostului președinte Băsescu, încasează de la stat o sumă foarte mică. Motivul este că nu a cotizat prea mulți ani la sistemul public de pensii. Maria Băsescu a ales să se ocupe de creşterea celor două fiice, în timp Traian Băsecu era căpitan de navă.

Maria Băsescu, suma ridicolă pe care o primește lunar de la stat

Fosta Primă Doamnă a României are un venit lunar de zece ori mai mic decât al fostului președinte al României. Maria Băsescu încasează o pensie extrem de mică din partea statului. Practic este aceeași situație cu care, din păcate, se confruntă foarte mulți pensionari.

Maria Băsescu a fost o persoană foarte discretă alegând să stea în umbra soțului ei, mai ales după ce a intrat în politică. Puțini știu că soția președintelui a avut o meserie în tinerețe. Ea a activat în domeniul turismului înainte de a le avea pe Ioana și pe Elena. Dar a fost nevoită să renunțe la tot după ce a devenit mamă.

Soția fostului președinte ar primi, lunar, „doar 700 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 1.350 de euro pe an. Traian Băsescu are o pensie de 10 ori mai mare, în urma activității din politică. Fostul președinte încasează sub formă de pensie circa 13.000 de euro anual”.
Băsescu: Maria e mulțumită oricum, atât timp cât suntem împreună

Reamintim că familia Băsescu a locuit într-o vilă de protocol de la RAAPPS, cei doi fiind obligați să părăsească după ce instanța supremă a stabilit faptul că fostul președinte a fost colaborator al fostei Securității. Fostul șef de stat și soția lui s-au orientat către un apartament din zona de nord a Capitalei. Au cumpărat o locuință într-un bloc nou și au amenajat-o pentru a se muta acolo, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar atat? Mai mai erau bataile pe care i le dadea betivu de frate.miu cand venea din voiaje. O alerga si o gonea din casa de fugea in camasa de noapte si dormea prin vecini. Zicea ca e c...va si se f.te cand este el pecat pe mare.
2
0
Stire de 2 lei ,atat a muncit atat ia ,ce a muncit 30 _40 de ani si ia pensie mica? O intretinea si intretine barbasu si alte mame au stat sa isi creasca copii si nu scrieti nimic
2
0
BAI ZIARISTII LUI PESTE PRAJIT! 700 LEI SUNT 1350 EURO? POATE ATI VRUT SA SCRIETI 7000 LEI IAR ATUNCI E RIDICOL DE MARE PENSIA! VAI DE CAPUL VOSTRU!
2
4
Si ce daca? Persoana fara absolut nici o importanta care o duce foarte bine ,alaturi de alta persoana fara valoare,care a fost presedinte.
4
0
Lasa ca ia barba-su cat pentru 10 pensionari. Nu moare de foame. Daca atat a cotizat, atat primeste, asa ar trebui sa fie si pe la pensiile alea speciale de zeci de mii de lei pe luna.
2
0
Asa si care este problema?Primeste pensia pt.cat a muncit!Lasati nu o mai plangeti voi pe d-na Basescu ca a avut si are inca multe avantaje de pe urma sotului.
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016