REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Maria Constantin se pregătește să devină, din nou, mireasă

Maria Constantin se pregătește să devină, din nou, mireasă

Valentina CAMARA 24 februarie 2023 | 00:00 664

Anul trecut, Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de Robert Stoica la Splash! Vedete la apă. În urmă cu doar câteva minute, artista de muzică populară a anunțat că se pregătește să devină, din nou, mireasă! Când va avea loc marele eveniment.

Maria Constantin se pregateste sa devina, din nou, mireasa

Dacă inițial, la finalul anului trecut, Maria Constantin a spus că nunta va avea loc în luna iulie a anului 2023, se pare că artista și iubitul ei s-au răzgândit. Pe rețelele de socializare, interpreta de folclor și-a anunțat fanii când va avea loc marele eveniment.

Maria Constantin se pregătește să devină, din nou, mireasă

Maria Constantin și Robert Stoica au fixat data nunții. Cei doi îndrăgostiți vor deveni soț și soție pe data de 4 august 2023. Chai artista de muzică populară a fost cea care a dat marea veste prin intermediul rețelelor de socializare.

Pregătiri pentru nuntă! 4 august 2023!, a fost mesajul postat pe InstaStories de Maria Constantin.

În exclusivitate pentru Antena Stars, în urmă cu ceva vreme, vedeta a spus cum ar vrea să fie una dintre cele mai importante zile din viața ei.

„În principiu, am vrea în aer liber, tocmai d-asta și alegem luna iulie pentru că, din câte am observat în ultimii ani, în iulie nu prea plouă. Dacă vrem să facem în luna iulie, trebuie să ne gândim cumva să fie și soare, să fie frumos”, a spus Maria Constantin.

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin

Pentru rochia pe care o va purta în ziua cea mare, Maria Constantin a declarat că avea deja ideile conturate de câțiva ani.

”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a spus Maria Constantin, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorba reincalzita a cinspea oara. Pai ala inca e insurat in acte. A reusit olteanca sa strice inca o casa.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303