REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Maria Done, vacanță în Iordania, înainte de Paște

Maria Done, vacanță în Iordania, înainte de Paște

Mirela PASCAL 17 aprilie 2023 | 00:00 5818

În timp ce gospodinele se perindau prin piețe și supermarketuri pentru a se pune la punct cu pregătirile de Paște afacerista Maria Done călătorea prin Iordania. Chiar dacă Paștele a prins-o acasă, Done s-a încărcat pozitiv după vizita în deșert.

Maria Done, vacanta in Iordania, inainte de Paste

Nu mai este o noutate faptul că afacerista Maria Done, fosta soție a lui Viorel Done, iubește vacanțele și călătoriile. Înainte de Paște, Maria Done și-a făcut bagajele și a plecat în Iordania, în Aqaba, unicul oraș iordanian de pe litoral.

Maria Done, vacanta in Iordania, inainte de Paste

Și, pentru că tot a ajuns în locul de botez al lui Iisus, Done nu a ratat ocazia și a vizitat și Petra, unul din cele mai celebre situri arheologice din lume, datorită templelor săpate direct în stâncă. N-a fost singură, ci însoțită de prietene.

Maria Done, vacanta in Iordania, inainte de Paste

Paștele, însă, l-a petrecut acasă, alături de cei dragi.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scupra imputitul barfitor imbarligator. Nebun de palazu poponarul m**e
3
0
scupra largule te n mm de sifon obosit .
2
0
poate da vreun papuas numaru la feata sa imi fac si eu fanteziile cu ea. ai plange la fun duletz?
2
0
Maria Done nu are nici o calitate, decât bani. O prostituata ieftină și atât . Cu mult Botox in creier injectat. Așa om nu merita sa vadă soarele.
6
0
Maria Done si a pus botox in fund
4
1
Am înhățat-o cu ani în urmă când păcălea pensionarii la Mangalia fiind mare notar. Un cuvânt nu scoate împotriva DNA. Fuge de DNA ca dracu de tămâie. La anchete de abia scoteai cuvintele din gura ei. Era P I Ș A T Ă toată. Cu stări de rău și leașin. Pui de lele ce ești. Știe ea mai bine ce a făcut.
5
4
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
6
1
asta e băgată în seama de unele anturaje că are bani că altfel sulea spătaru o băga în seamă. are mersul ăla de talibancă. deloc nu se controlează. înjura mereu. caracter J E G O S. psihic, e distrusă rău. plus că e avidă de p*****i ca să-i pună să se aplece în duș după săpun. fetișuri.
7
2
cu natia asta imputita de oameni!!!
8
1
Tipa e ipohondră și narcisistă. Are niște crize în ea de zici că acum se rupe. Însă, are o problemă! Vorbește mult în timpul sexului. Chiar prea mult.
13
1
Ce femeie urâta, 1 milion EUR daca mi da cineva și nici la suc nu a-și ieși cu ea. Mai bine cu femeia de servici din bloc decât cu urâta asta cu spume. Dar urâta rău este
8
2
Satul nostru te saluta in tot ce faci.nu te uita ce scriu altii.tu esti p*****a noastra.sa nu iti fie rusine.noi te stim si ne bucuram ca nu locuiesti printre noi.
11
3
cinei asta? mare stire o clantza
9
1
Costel de la circulatie era prieten bun cu taicasu, a scapato pe asta de multe ori de amenzi si de luare de carnet. Costel Dancu acum e pensionat, a tras de functie pana a plecat cu sila la 80 de ani ai lui…sa vedem cine o mai scapa cand ii ia carnetul rutiera
11
3
Da sunt eu,cel care bârfește pe toată lumea,și scot vb despre toată lumea..dar sunt asa p***t ca la mine în curte nu ma uit,ce am... Prostul de Vio muncește ca un hamal,nu are parte de nimic,este un fomist notoriu care mănâncă zilnic clipsuri și bea suc...sau rămășițele altora din farfurii. La mine în frigider este gol...bate vântul...mai mănânc și eu câte un corn cu dulceață la filicorii, și din când în când...câte-o omleta simplă ca nu am bani de restul
7
0
O j*****a!Si ea si prietenul ei costel de la circulatie.
5
0
Bre, e prea pitică. Zici că pleci cu bichon-ul la plimbare. A mai pus și tatuajele alea pe ea de zici că e revista X și 0. Are dimensiunea la colon de 22 mm cât cheia fixă de schimbat butelia de la aragaz.
5
1
WOW BYZ!!! CANCAN DA CANCAN cu CRACYYY IN TAVAN!! WOW BIZ!!
4
0
Dar ce ai ma cu noi? Lasă ne sa comentam și noi aici, ca pentru comentarii intram, ca la film suntem, hahaha,e ziar monden, cancan de Cța, care e problema ma?
6
4
Replica , decăt să fi șters comentariul meu mai bine ștergeați acest articol de doi bani la fel și pe cel cu Bosănceanu sau în trecut cu Sarafu sau alte "personalități" ale Constanței , chiar așa de jos ați coborât în cât să promovați asemenea oameni , chiar nu vă este rușine ? Eu personal nu voi mai accesa site-ul vostru și nici nu voi mai citi articole scrise de voi . Rușine Replica !
21
0
cică la Astoria se face grădiniță cu grupe de bărbaței de până-n 35 de ani
12
1
Esti Scupra cel impotent frustrat și barfitor.
8
0
De aia nu mai doarme bine madam done , fix undeva o doare , cat timp sa pierzi cu atata hate, lipsuri mari in viata voastra daca va doare capul ce face una sau cum traieste
0
9
Îi stătea mai bine când era o purcică dolofană. Guița nonstop.
10
1
ce măscăreală pe comentarii. cum o suporta că ea se crede o persoană de cultură? doar în mintea ei.
9
1
Cu ce naiba o fi greșit Mari Done de a rămas la 1.20 metri? Nici nu știi când e încălțată sau descălțată. Noroc ca e dată cu ojă ca să-ți dai seama că e femeie. La prima vedere pare a fi bărbat.
12
1
Ba da cata lume frustrata si invidioasa, este pastele oameni buni, nu a picat bine mielul? Domnul sa va lumineze mintile
0
6
pai crezi ca pe degeaba l-a lăsat marika? omu'e cu față și gesturi de lipovean. cu toți banii lui nu merită să-ți duci viața alături de un astfel de bărbat. viața lui nu înseamnă decât plăcinte, cornuri și pufuleți.
7
1
În timp ce ea pleacă în vacanțe, prostul de Done,cu căciulă în cap ,mănâncă cornuri la filicorii pe tomis,fomistul asta...traiesti degeaba bai viorele,poți sa ai miliarde de euro..
10
1
cei ce muncesc si au muncit ca altii s a fure se plimba in piete sa cumpere un sfert de miel si trei legaturi de ceapa!
7
0
are lipsă de educație cu duiumul
7
0
Aceat jeeg infect reprezinta femeile din kostantza. Cipanizarea totala a promovat astfel de erori genetice pe care barbatii adevarati le considera wceuri publice. Ea si prietenele sa dispara si poate tranzzexualii astia de makkidooni sa nu ne mai polueze orasul in 20 de ani.
12
5
Ce boală e asta să freci bărbați mai mici în vârstă ca tine? De unde boala asta? O fi vreo frustrare din copilărie! Ce ți-e dat să auzi în viața asta! La prima vedere pare o persoană stabilă psihic, dar ca întotdeauna, aparențele înșală. La vârste de peste 40 de ani, ca femeie să iei de "crescut" copii !!!! Numai la makedoance poți auzi așa ceva.
11
3
In timp ce gospodinele bla,bla,bla...cipanezele pârț-pârt -pârț pe alte meleaguri
13
3
Cum să trăiești lângă un astfel exemplar de hominoidea demn de documentarele de la animal planet? Cum să-ți împarți viața cu un astfel de hominoid care orăcăie toată ziua? Gândirea unui astfel de exemplar începe de pe vasul wc și se termină pe hârtia igienică.
10
2
Păi la câtă evaziune au făcut îndealungul anilor, normal că-și permite. Că doar n-a făcut ea pușcărie. Ea doar a încercat să facă niște măgării cu terenuri când se făcuse prin șpagă notarul pwlii. Noroc cu DNA că a stopat totul.
10
2
O nespalata
9
3
Un gunoi De aruncat la polaris
11
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016