REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.2° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
24.2° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Maria Marinescu a făcut furori pe "plaja milionarilor" din Mamaia!

Maria Marinescu a făcut furori pe "plaja milionarilor" din Mamaia!

Replica API 31 iulie 2022 | 00:00 8409

Maria Marinescu și soțul ei, Alin Petrache, președintele FR Rugby, s-au retras la malul mării, să-i ”ardă” puțintel soarele, dar și să-și clătească gleznele în jucăușele valuri. Și unde puteau ”cantona” dacă nu la Caelia, cunoscută drept plaja milionarilor. Acolo, și-au așezat strategic șezlongulrile și s-au lungit. Creatoarea de modă avea să ofere turiștilor imaginea femeii trecute de 40 de ani care știe prea bine ce se ”mănâncă” la sala de fitness.

Maria Marinescu numără zilele până când va bifa borna 44, dar trebuie să te uiți în buletin, ca s-o crezi că e vârsta reală! Se menține impecabil, iar argumentele au ”sărit din textile” pe plaja milionarilor, la Mamaia. Acolo unde designerul a ajuns alături de soțul ei, Alin Petrache, dar și de băiețelul lor.

Maria și-a tras un costum de baie din două piese, alb cu imprimeuri roșii, zeci de buzițe, care i-au dat un aer tineresc. Nu că ar fi avut nevoie, pentru că soția lui Alin are toate artuurile la ea. Se vede de la o poștă că nu-i este deloc străină sala, mai mult, e limpede că trage sârguincios de aparate. Astfel că sezonul estival este prilejul perfect să-i arate ”mușchii”.

Remarcată a fost din prima, dar masculii din jurul ei s-au mulțumit doar cu o privire, că lângă Maria s-a aflat fostul rugbyst…Și nu e bine să întreci măsura! Așa că grațioasa creatoare de modă s-a mișcat în largul ei. A luat pulsul apei, dar, înainte, a avut grijă de băiețel, căruia i-a trasat, în linii mari, locul de joacă. Apoi, s-a învârtit printre umbreluțe, practic, a fost prezentarea unui trup fără cusur, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce kur bashit are
1
0
ce costum mirlanesc!maimuta asta era penala,acuma si.a tras sot si s.a cumintit?nu cred,din cocos nu faci gaina si din korva gospodina!
0
0
Toate babaciunile pe prima pagina , huooooo
0
0
dar e urata rau de tot si are un corp stafidit nu ca tarfetul de la replika care mananca mult mcdonalds
0
0
E urata, la fatza. Cine e Maria marinescu?
0
0
Ce va mai pricepeti voi la femei....ha ha ha
1
0
A sculat toate p****e de pe plaja!
1
0
Ha Ha Ha Ha !!! Articol de umor scris la comanda !
2
0
Trebuia spus plaja milionarilor de carton!!!
0
0
despre o nimeni!
2
0
Maria si-a tras un costum de baie din doua piese, alb cu imprimeuri rosii, zeci de buzite, care i-au dat un aer tineresc.
1
0
plaja ghertzoilor si pitipoancelor care se cremuiesc pe baldachine . Alta treab anu aveti decat sa pinditi expiratele sa faceti o poza ? Cine mai e si individa asta ?
2
0
chilometraju la duamna.E hibrid motoru?
1
0
Vasile cocota e o duamna cu multi km de pwla la bord asa ca vorbeste frumos de ea
2
0
cwrvelor replica
0
0
Reclama de 2 lei a ziarului.
0
0
Cred ca e pijama.
0
0
Cat de kkt suna asta cu plaja milionarilor intr-o o statiune devenita de kkt.
3
0
cine este cocota?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513