REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Maria Șandor și Marian Saioc s-au dat, din nou, în spectacol. Video

Maria Șandor și Marian Saioc s-au dat, din nou, în spectacol. Video

Replica API 13 martie 2022 | 00:14 11737

Maria Șandor și Marian Saioc, cuplul care face valuri în orașul de la malul mării, militând împotriva restricțiilor și a certificatului verde, încă un scandal la Primăria Constanța. De această dată, cuplu pare nemulțumit de faptul că la intrare în instituție este arborat steagul Ucrainei, alături de cel al României și al Uniunii Europene. Cu toate astea, cei doi spun că sunt solidari cu ceea ce se întâmplă în Ucraina, doar că nu li se pare tocmai perfect faptul că la intrare în instituție este arborat steagul ucrainean.

Maria Șandor și Marian Saioc

Cuplul format din Maria Șandor și Marian Saioc sunt nemulțumiți de faptul că intrarea în Primăria Constanța a fost arborat steagul Ucrainei. Motiv pentru care cei doi au decis că este momentul să ia atitudine. Astfel, au mers la fața instituției și au dat jos streagul Ucrainei și l-au dus paznicului, rugându-l să-și anunțe superiorii să nu mai arboreze respectivul steag.

,,Dragii mei, nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în Ucraina, cu victimele și tot ce se întâmplă acolo, nici cu Rusia nu ținem, asta este clar, dar nu este normal ca steagul Ucrainei să fie arborat în locul steagului Uniunii Europene sau lângă steagul României. Nu știu dacă Ucraina ar fi pus steagul României la intrare în instituții. Așa că mă îndrept cu Șandor Maria să dăm steagul jos.”, a spus Marian Saioc.

Și l-au dat. Aventura cuplului continuând în interiorul instituției publice.

Întrebat fiind de ce a luat steagul din poziția în care se afla, Marian Saioc i-a răspuns paznicului ,,Că așa am vrut eu să-l iau. Domnilor, ăsta e steagul Ucrainei, nu are ce să caute pe instituția Primăriei. Eu am luat steagul și vi l-am adus dumneavoastră, nu l-am furat, nu puteți spune că e furt.”, a afirmat Saioc.

,,Dragii mei, suntem solidari cu poporul ucrainean, cu victimele și cu ce se întâmplă acolo, dar nu suntem solidari cu faptul că au arborat acest steag în locul celui al Uniunii Europene.”, spune Saoic.

Totul pentru constănțeni. Din nou, cuplul afirmă că locuitorii Constanței sunt nemulțumiți de această decizie privind arborarea steagului Ucrainei, aceeași constănțeni care stau la cozile pentru benzină sau pentru ulei, ca și cum nu ar avea altceva nimic de făcut decât să sufere din cauza unui steag.

,,Marea noastră problemă este faptul că majoritatea primăriilor din România, nu toate, și-au arborat steagul Ucrainei lângă steagul României. Ucraina nu a pus, nu pune și nu va pune niciodată steagul României la ei în Ucraina. Suntem solidari cu Ucraina”, a transmis Maria Șandor.

Așa cum este precizat mai sus, acest incident nu este unul singular. Cuplul Saioc obișnuiește să facă astfel de materiale pe rețelele de socializare, militând împotriva restricțiilor.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asi vrea si eu urgent un numar de contact
0
0
contactatima 0720017095
0
0
Acesti doi dobitoci n au altceva de facut decat sa se certe prin primarii si institutii publice. Sunt niste idioti si neica nimeni. Isi dau atata importanta... au citit si ei doua legi si tot intra prin primarii de parca sunt la ei acasa. Jeguri umane...
4
1
A gandi independent devine o calitate din ce in ce mai rara … solidaritatea modelata de presa si televiziune devine predominanta. Oamenii cred ca ceea ce citesc in presa sau vad la televizor este purul adevar
2
1
Ce-i care i-ați criticat pe acești oameni care își iubesc țara și vor să elimine corupția din Romania, sa vă de-a Dumnezeu după sufletul vostru, și dacă corupția nu va dispărea din Romania voi sunteți de vina, toți ce criticați doi oamenii care fac ceva cu adevărat pentru țara nu doar sta in spatele telefonului și comentează de alți cu adevărat patrioți. Rușine să vă fie....
2
2
Doi handicapați, Maria și Marian,oamenii ăștia sunt atât de enervanți, ei doar provoacă scandaluri, nu au nici un scop în acțiunile lor,doar provoacă! Întreb și eu,și-au luat vreo amendă până acum?Ar merita cu prisosință, pentru comportamentul lor agresiv idiot,j***s! Niște jeguri ordinare!
7
6
Cuplul maria sandor și marius saioc sunt doi boschetari ordinari finanțați de huliganii din "aur". De peste doi ani urmăresc vandalismele acestor demenți și nu pot înțelege cum de sunt încă în libertate și nu după gratii.
10
7
Omu e un nebun . E vecin cu mine si nevasta-sa a fost data afara de la munca. Se dau si ei in stamba pe net
12
9
Daca Politia nu poate face nimic, atunci cineva trebuie sa le faca ceva!! Aceste nulitati umane, cum isi castiga existenta. Nu cumva sunt platite de cineva pentru a face rau?
17
11
2 jeguri rusofile!
24
10
tarfetul de la replica e rude cu tarfetul din video
10
7
cine sunt acesti oameni si ce au facut ca sa se scrie de ei in ziar?
23
5
felicitari pentru ce ati facut! nu are ce cauta drapelul altui stat pe institutiile statului!
22
28
si voi votati si vreti sa va conduca personaje de genul ?
24
2
Astia doi trebuie dusi la puscarie. Niste golani si clovni online
32
12

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768