REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Maria Shriver s-a dus la mănăstire după divorțul de Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver s-a dus la mănăstire după divorțul de Arnold Schwarzenegger

Valentina CAMARA 8 februarie 2023 | 00:00 534

Maria Shriver a vorbit mai deschis ca niciodată despre divorțul ei mediatizat de Arnold Schwarzenegger. Jurnalista a dezvăluit că a fost la o mănăstire pentru o perioadă, după despărțirea de marele actor și a explicat de ce a făcut această alegere.

Maria Shriver s-a dus la manastire dupa divortul de Arnold Schwarzenegger

Fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger a avut nevoie de o perioadă de reculegere la o mânăstire, după divorțul scandalos de celebrul actor. Jurnalista Maria Shriver a vorbit despre experiența ei și motivul pentru care a ales să viziteze un astfel lăcaș de cult în acea perioadă tulbure din viața ei.

Maria Shriver a mers la mănăstire după divorțul de Arnold Schwarzenegger

În cadrul podcastului Making Space cu Hoda Kotb, Shriver a mărturisit că a mers la o mănăstire claustrală la scurt timp după despărțire, ca să fie ”în liniște și să caute îndrumare”.

A descris experiența ca „o scenă din filmul The Sound of Music" și și-a amintit că maica superioară a ajutat-o să-și deschidă ochii și să vadă viața dintr-o nouă perspectivă.

„Maica superioară mi-a spus la final - chiar am scris despre asta, dar n-am împărtășit - a spus "cred că ai venit aici căutând permisiune". "Nu poți să vii să locuiești aici, dar ai permisiunea să te duci și să devii Maria". Plângeam.”, a spus Maria Shriver.

Apoi, jurnalista a explicat cum a realizat potențialul pe care îl are după acea conversație profundă.

„Nu mi-am dat niciodată voie mie să simt, să fiu vulnerabilă, să fiu slabă, să fiu adusă în genunchi, iar lumea mi-a făcut asta. Și după am zis 'Ok, Doamne, hai. O să iau asta și o să învăț tot ce pot despre rolul meu și ce trebuie să învăț.”, a mai povestit ea.

Shriver și Schwarzenegger au anunțat despărțirea în mai 2011. Cei doi au împreună patru copii: Katherine, 33, Christina, 31, Patrick, 29, Christopher, 25.

La scurt timp după anunțul divorțului, actorul a recunoscut că este tatăl lui Joseph Baena, pe care l-a făcut cu fosta menajeră a familiei, Mildred Baena, alături de care a avut o aventură în timpul căsniciei cu Shriver, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303