REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Maria Stavrositu, supărată că ucrainenii au căpătat tupeu, la Constanța!

Maria Stavrositu, supărată că ucrainenii au căpătat tupeu, la Constanța!

Replica API 14 iunie 2022 | 00:00 14880

Maria Stavrositu, fost deputat, acum om de afaceri, și-a exprimat părere în legătură cu situația din Constanța, în ceea ce-i privește pe unii refugiați din Ucraina. Aceasta a povestit o scenă derulată la magazinul Mega Image din Constanța, acolo unde o femeie din Ucraina s-a băgat în față la casele de marcat, pe motiv că este victima războiului.

Maria Stavrositu

Maria Stavrositu pare că este deranjată de atitudinea unor refugiați, care, în opinia ei, folosindu-se de situația în care se află, profită de pe urma constănțenilor.

”Domnul A. își face cumpărăturile și se duce la coadă la Mega Image la Tomis 3.. O doamnă intră în față. Domnul A. îi atrage atenția să stea la rând, dar doamna îi răspunde într-o limbba slavă. Atunci domnul A. îi spune același lucru în engleză, la care doamna răspunde tot în engleză: I am a victim of Ukrain war, let me skip the line. Domnul A insistă că trebuie să respecte persoanele de la rând, după care se așează fix în spatele domnului A., care era primul la casă, în față celor 5-6 persoane care așteptau la rând bombănind. În timp ce domnul A. își aranja cumpărăturile în mașină, apare doamna și urcă intr-un BMW X5 cu numere de Ucraina. Am toată empatia pentru toți cei care suferă din pricina acestui război, unii au plecat de acasă, alții nu mai pot suporta prețurile care cresc în fiecare zi tot din pricina acestui război...., cred că acest război ne afectează pe toți și trebuie să înceteze”, a spus Maria Stavrositu.

În continuare, fostul deputat s-a întrebat cum ar fi fost dacă era România în război.

”Mă întreb uneori, cum ar fi fost dacă România ar fi fost în locul Ucrainei, (Doamne ferește!), cum am fi vrut să se comporte țările vecine, cum s-ar fi comportat țările vecine, cum s-ar fi comportat românii.... Sper să nu aflu niciodată!”, a mai spus Maria Stavrositu.

Precizăm că, în ultima perioadă, tot mai mulți constănțeni au început să se revolte pe tema ucrainenilor sosiți la noi, precizând că li se oferă prea mult sprijin.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ukrainians Citizens must die
1
0
toti makedonii pesedisti au comentat aici .ce e ma hapsinilor nu v-ati luat banii de cazare ? Sper sa nu vina turistii pina in septembrie sa crapati cu unghiile in git si cu mancarea alterata in restaurant
2
1
Cand ii expulzam din tara?
3
0
Daca eram viceversa situatia sa vezi ce pipilica cu bolta faceau ucrainienii cu noi. Creca blindau frontiera intre noi si ei si cine ar fi reusit sa treaca era pus la pamant cu un glont bine tintit in ceafa. Parol. Apropo, pana si bulgarii ii dau afara pe ucrainieni ca mocangeala la infinit nu merge indiferent cat de nasoala e situatia
5
0
Acesti refugiati ucraineni traiesc o drama imensa; trebuie sa ii intelegem; si-au pierdut casele, si-au pierdut sotii, etc. Am observat si eu ca in trafic femeile din Ucraina aflate la volan nu respecta intotdeauna regulile de circulatie, dar trebuie sa facem abstractie de acest lucru. Aceste persoane au o presiune psihica imensa asupra lor. Viitorul lor este incert rau de tot.
0
6
Sa vedeti voi m, , ie de la ei dupa ce se termina mascarada din ucraina
4
0
Madame Stavrositu este un proper milf. Ca ne place acest articol si declaratia ei ori ba ramane un milf adevarat. Vis a vis de ucrainieni nu trebuie lasati sa se urce in cap ca peste cateva zeci sute de ani vor fi ca neamu lu madame stavrositu. Mi ar placea sa vad razboi intre ucrainieni si makedoni pe businessuri si teritorii.macar ei sa le mai taie din elan la makedoni
0
1
nu cred o iota din ceea ce spune. mi-ar fi rusine sa cataloghez asa un om.
1
6
stavrosita nu a maimciordit cum e obisnuita.vezi fa ca te asteapta udrea!
1
2
Stavrosita uita ca cinci milioane de romani,multi buni dar si infractori sunt prin toata Europa? Apoi,romanii nu au presedinte sau alti politicieni care sa fie demonstrati ca fiind patrioti si facand ceva pentru ,nu impotriva binelui romanilor Nu poate exista comparatie intre ce e in Ucraina si oricare alta tara. In caz de Doamne fereste,oameni ca Stavrositu si alte fapturi,se cam partaie pe dumnealor. Refugiatii sunt oameni ca oricare altii,doar ca vorbesc alta limba mai,Stavrosito! Esti satula,ai unde locui,ce-ti pasa de refugiati sau de romanii flamanzi ori cu alte necazuri?
0
2
Damoy blyat pasol nahui blyat!!!!
2
1
cumpar masina cu numere de ukraina ca sa parchez unde vrea muschii mei
3
2
O refugiata de la Cogealac sau Baia?
0
0
ce patesc ucrainienii!
1
3
Reclama xenofoba Stavrositei?
0
1
Femeia asta si daca are dreptate ar trebui sa taca,asha ca mucles tanti caci daca ia cineva la verificat afacerile tale si ale familiei ajungi mai rau decat Nuti Udrea.
0
2
Mama cat rasism pe aici. Nu ma mira ca strainii ne privesc ca niste paria. Natie de prostalai.
0
6
Atat a putut sa scoata dupa ce s-a scremut doamna Stavrositu.Ai naibii hoti cu pensii speciale.Sigur mai si incaseaza ceva de pe urma ucrainienilor pe la vreun hotel.
3
1
tanti e suparata ca a pierdut iancu contractul cu apcul
5
1
Fa muisto cand erai deputat PDL nu erai deranjata de jafurile prietenei tale udrea si toate nenorocirile lui basescu ce sa zic a dat simtu civic in tine . Hai suctir jacra
1
1
Tu sa pleci in Moldova de peste Prut. Haha lera roopt in coor
1
1
Cei care empatizati cu ei, va rog sa ii luati acasa, daca aveti. Din pacate suntem victime colaterale ale conflictului dintre sot si sotie. Nu imi doresc sa avem soarta lor, dar macar sa se comporte decent. Intreb politia rutiera, daca avem numere de ucraina, avem voie cu folie pe geamurile din fata? Pentru cel care o indemna pe Maria sa plece in Albania, doamna este nascuta, crescuta, si plateste taxe si impozite in Romania, adica este cetatean roman. Nu conteaza nationalitatea, este cetatean roman. Mi-as dori ca statul roman, sa acorde aceiasi atentie si cetatenilir cu probleme sociale.
3
0
Esti p***t rsu de tot.auzi cu ce ne detanjeaza ucrainienii.i ai acasa la nevastata
1
3
tu si cu neamu tau o sa fiti primii care fugiti in masinile voastre de lux asa ca hai mai usor cu pianu pe scari
1
3
Doar cine nu a intrat in contact cu ucrainienii pana acum...le poate lua apararea acestor " oameni". Sunt extrem de rai...violenti...si hoti. Imi doresc sa se faca o stire despre cat a crescut rata infractionalitatii de cand a inceput aceasta mascarada de razboi si ne.am trezit cu " cinstitii " astia de ucrainieni pe cap.
3
0
Sa plece in vestul Ucr pt ca e liniste acolo si sa ne lase naiba in pace. Hai sa ne ocupam si de sarmanii nostri sa vedem cum ne mobilizam
4
0
Pai voi ALBANEZII, stavrosito, ati ocupat romania de zeci de ani si nu s-a mai plans nimeni ca va bagati neamurile in TOATE functiile de conducere ale Constantei !!! De ce nu plaeci tu, stavrosito, in Albania de unde ai venit ? Ca sa nu te mai deranjeze niste ucrainienii, DISTRUSI de catre SATANA putin !!!
1
2
Nu are rost sa intelegeti cat de nazisti sunt ucrainieni
1
0
Are dreptate doamna, prea li se cauta in coarne refugiatilor astora. Majoritatea sunt barbati pana in 60 de ani care ar trebui sa lupte pt tara lor, nu sa fie nesimtiti aici, la noi. Dupa ce bagam o gramada de bani si resurse in curul lor , mai fac si fite. Parcheaza aiurea, panaramele lor sunt obraznice iar noi trebuie sa platim pt ei. M**e ! Guvernul lor s-a pisat pe romanii nostrii din Cernauti iar acum obraznicii vin cu tot felul de pretentii. Bine le fac ungurii ca se pisa pe ei !
5
0
Lesinata ca de obicei!
0
1
Ea aici are dreptate. Deja se exagereaza cu pupatul in ... a damelor lui jelenski. Dar Marioara stiu ca e buna la orice stie fotbal la greu, constructii si politica
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513