REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Marian Crușoveanu șterge pe jos cu USR: A devenit un partid lacom de funcții și poziții

Marian Crușoveanu șterge pe jos cu USR: A devenit un partid lacom de funcții și poziții

Virgil STOIAN 4 octombrie 2023 | 00:00 2243

Nu mai este o noutate că s-a rupt lanțul de iubire între USR și PNL. Imediat după alegeri, alianța a început să scârțâie, iar în anumite zone, inclusiv la Constanța, s-a rupt definitiv și irevocabil. Și, chiar dacă mai este un an până la următoarele alegeri, unele formațiuni politice au început, se pare, campania electorală. Sau, cel puțin, așa susțin foștii parteneri de coaliție. Marian Cruşoveanu, deputat PNL, membru al Comisiei pentru Transporturi şi Infrastructură, a criticat propunerea fostului ministru al transporturilor, Cătălin Drulă, de eliminare a taxei de pod de la Giurgiu-Ruse, propunere pe care o consideră populistă.

Marian Crusoveanu sterge pe jos cu USR: A devenit un partid lacom de functii si pozitiiMarian Crușoveanu

Recent, preşedintele USR, Cătălin Drulă, a cerut guvernelor din România şi Bulgaria să elimine taxa de pod de la Giurgiu - Ruse. „Această taxă de pod reprezintă un obstacol în calea liberei circulaţii de persoane şi bunuri între ţările noastre. După aderarea la Schengen nu vor mai exista ghişee de control paşapoarte, de ce am mai avea un alt ghişeu care să îngreuneze traficul?", a declarat Cătălin Drulă.

Marian Crusoveanu sterge pe jos cu USR: A devenit un partid lacom de functii si pozitiiCătălin Drulă

Marian Crușoveanu consideră o măsură populistă propunerea lui Cătălin Drulă de eliminare a taxei de pod Giurgiu - Ruse, acuzându-l pe acesta că și-a început campania electorală. Mai mult decât atât, deputatul PNL crede că USR a devenit un partid lacom de funcții și poziții.

E destul de greu de digerat declarația lui Drulă despre eliminare a taxei de pod Ruse-Giurgiu, având în vedere că atâta timp cât a fost ministrul Transporturilor a fost împotriva desființării taxelor de pod pentru dobrogeni. Nu e normal pentru dobrogenii care sunt cumva captivi să plătească ori de câte ori ies din zona în care locuiesc iar pentru cei din Bulgaria i se pare revoltător ca aceștia să plătească o taxă. Și locuitorii din Dobrogea au aceleași drepturi ca cei din Giurgiu sau cei din Bulgaria. Impactul bugetar care îl aduce neîncasarea acestei taxe nu mai aduce dificultăți în desfășurarea activității CNAIR așa cum aducea desființarea taxelor podurilor dunărene?”, a spus Crușoveanu. 

Crușoveanu: USR va rămâne cea mai mare dezamăgire ca şi formațiune politică post-decembristă

„Este clar o măsură populistă, Drulă se află în campanie electorală și continuă modul marginal și ignorant prin care USR îi tratează pe dobrogeni. Agenții economici care plătesc această taxă automat scumpesc produsele. Consider că este o lipsă de respect față de toți cei care locuiesc în această zonă și față de toți agenții comerciali. USR va rămâne cea mai mare dezamăgire ca şi formațiune politică post-decembristă. Au devenit un partid lacom doar de funcţii şi poziţii, iar în materie de politici publice, doar de postări pe reţelele de socializare.” a declarat Marian Crușoveanu pentru Replica de Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510