REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
27° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Marian Godină

Marian Godină

A.F. 6 martie 2023 | 00:00 645

Marian Godina

„Auchan nu a fost niciodată unul dintre magazinele mele preferate, întotdeauna l-am perceput rece și neprimitor, dar cu toate astea făceam uneori cumpărături și de acolo. Ultima dată când am mers, am observat că nu mai există case. Aveam ditamai coșul plin ochi cu tot felul de produse pe care am realizat că va trebui să le scanez. Adică dăm afară casierii și îi punem pe clienți să fie casieri pentru noi, gratis. Măcar de erau produsele mai ieftine, dar sunt la fel ca înainte. Așadar, eu nu vreau să fiu casier gratuit pentru nimeni, nici pentru Auchan, nici pentru mine. Aștept acum să apară restaurantele în care mergi în spate să-ți faci o omletă, iar la final te duci cu farfuria să o speli.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce Godina,ti-e lene sa iti scanezi lucrurile cumparate???Du-te baiatule prin Occident sa vezi cum se fac cumparaturile.Ai ajuns si tu mare vedeta ,tu si cu pulica ala de la Sibiu.
1
0
Normal ar fi ca romanii sa boicoteze magazinele,ca doar mai sunt si altele. Incet si sigur,orice masura luata chipurile in folosul nostru se va dovedi inca un bolovan de carat cu umilinta. Merge treaba cu noi,pentru ca suntem o populatie de lasi dezbinati si se profita din plin de asta,atat de catre straini,dar mai ales de ticalosii din tara,de cei ce se prefac ca lucreaza pentru romani. Nu m-ar mira sa devina obligatorie crotalizarea romanilor,ca vacile vor fi ucise la porunca dobitocilor din UE si cum romanii pot fi tratati ca turma,macar crotaliile sa fie folosite ,nu aruncate.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436