REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Mariana Belu va fi CONSILIERUL personal al președintelui CJ, Mihai LUPU

Mariana Belu va fi CONSILIERUL personal al președintelui CJ, Mihai LUPU

Replica API 20 decembrie 2020 | 00:15 7085

Mariana Belu nu va mai fi secretarul județului Constanța începând cu 1 ianuarie 2020. Aceasta va ieși la pensie.

Mariana Belu, foto arhiva

Atribuțiile ei vor fi preluate de Geafar Nesrin, fosta secretară a municipiului Medgidia în mandatul trecut al primarului Valentin Vrabie. Mariana Belu nu va pleca definitiv din Consiliul Județean, aceasta urmând să ocupe o altă funcție întrucât îi permite legea.

Mariana Belu va fi consilierul personal al președintelui CJ, în speță, Mihai Lupu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici nu este de vorba de politica ma idiotule ci de machidoni ori astia cand vine vorba de bani nu au culoare politica,daca este nevoie ca tatal sa fie in PSD si fiul in PNL pentru machidoni nu este nici o problema.
3
0
Practic CIUMA PESEDISTA e mana in mana la constanta !!! Acolitii CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky raman pe pozitii !!!
1
0
are ferma ca a muncit nu au muncit alti in locul ei este Arominca ca asa s-a nascut voi care criticati in halul asta ce sunteti Tigani ghifti este o femeie foarte desteapta bravo ei Mariana nu te lasa ca ai si sinpatizanti
1
7
s a dus draq pnl la constanta. lupule, ai dat o pe bune! sa intelegem ca mergem pe propasire personala 4 ani, nu? e cea mai toxica persoana si tu a i luat o. brava batrane! face ti bani, doar pt voi! si cand ma gandesc ce v am votat!
7
0
Am avut sperante acum un an in dreapta. Dupa un an mari deceptii. In viitor dezastru. Concluzie tot democratii sunt viitorul.
7
1
Ma tu vorbesti de parca nu-i cunoasti pe mache pentru ca ce ii ceri tu femei este ceva contra naturi la machidoni,ce faci tu ma Jane,condamni femeia la moarte?,caci daca sta acasa dupa pensionare asta se gandeste toata ziua la ce ocazie a avut si ea ca proasta s-a comportat ca un om normal.
5
0
Asta , de la M. Kogalniceanu , nici sa vorbeasca corect romaneste nu stie !
7
3
La multe mure in cjc
3
1
O muista !
5
3
Mareano intoarce.te la capre si nu sta precum cateaua la macelarie. Stiu ca mai vrei sa cipanizezi putin, dar staboru vrea tiganca noua. Sa vezi bulibaseala juridica.
8
3
Cine mai e si maimuta asta?
5
3
privirea ei imi da un junghi in oaie
6
2
mare doamna ...cu caracterul.mai usor
9
6
Sa o puna bine si pe nora sa
15
2
Intrebare? Cum a rezistat machedoanca asta la Dutu,Nicusorsi altii si tot nu se lasa, dute bre acasa si mananca-ti pensia!!!!
15
3
Misto gsgica! Superb!
4
4
Sa o pupati in cur pe Mariana Belu !
5
15
Umflata asta care baga in ea carnati si la propriu si la figurat.Stire de cacat data de niste amatori care intr o tara normala nu ajungeau.mai mult de debarasatori la carciumi de rahat gen magaru tavalit.Hai sictir!!!
12
2
Dupa machedonizare urmeaza faza de tiganizare a CJC. Directiile se vor schimba in satre.
25
2
Iese la pensie, dar mai ramane sa mai suga alti bani de la Buget. Rusineee..Mihai Lupu, ce reforme faci la CJC?..E capusat de pe vremea lui Nicusor.
26
3
Bravo genial comentariu!! Parca ar fi CT POPESCU!!! Imi place formularea ,,IPOSTAZA DE GRENADA AMORSATA!!!" FOARTE BINE MAESTRE!!
16
2
a iesit la pensie dar mai suge plua?
20
5
Caprele de la potarnichea
14
3
Multumesc de comentariu !!! Parca am zis eu dar mult mai elegant !!! Esti un fin cunoscator al leprelor infractoare analfabete !!!
17
1
poate 01 ianuarie 2021, jurnalisti profesionisti
12
1
Vrem foto actuale. nu din arhiva si alta prostie debitata iese la pensie din Ianuarie 2020 ? chiar sunt clar niste imbuibati lacomi , flegmatici , Merda !
12
2
ai vazut ce acte au trecut prin mainile ei, zero profesionalism, cum sa o aduci la Constanta, nu stiu cum a fost promovata secretarul osasului, a cui amanata este??
22
2
O vaca, varianta feminina a boului de Banias. Astia toata viata lor au capusat statul si au niste talente in ei de parca ar fi te miri ce mari manageri de multinationale. Niste scursuri jegoase fara onoare sau rusine. Huooo, cretinilor!
26
2
Pe astia mari ii schimba de pe o functie de conducere pe alta functie de conducere! Pe aia mici ii schimba de tot si daca stiu meserie degeaba! In locul lor vin rapandulele pnl-iste!
25
2
O poza cat o mie de cuvinte ! Atitudine superioara , cu aerul plictisit al functionarului , deranjat de nimicul social numit contribuabil . Ochii , blocati intr un unghi de supraveghere a furnicilor umane ce indraznesc s o deranjeze si , daca observati , cabrata toata intr o ipostaza de grenada amorsata , gata sa pulverizeze orice muritor insistent care ar deranja Olimpul functiei .
64
4
Asta-i buna! Sa mearga la capre. Are ferma de capre la Potarnichea.
24
2
Geafar e proasta, rea si razbunatoare.
30
3
Frate Iancule.
7
4

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620