REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Mariana Gâju ar putea fi schimbată din conducerea PSD cu... una mai tinerică!

Mariana Gâju ar putea fi schimbată din conducerea PSD cu... una mai tinerică!

Replica API 11 martie 2022 | 00:03 5528

Toată floarea cea vestită a Organizației Județene a PSD Constanța s-a strâns joi, 10 martie, la Lumina. Marilena Dragnea, proaspătul subprefect, Luminița Vlădescu, care tot suspină pentru un post la ministerul Mediului, dar i se scurg ochii degeaba…, președinta femeilor social democrate, Mariana Gâju, în frunte cu președintele Felix Stroe… Pe surse, am aflat că mai sunt câteva funcții de vânat prin județ, iar greii PSD Constanța au vrut să se asigure cine merită, pardon, cine are competența să le ocupe. Dintr-una - într-alta s-a ajuns și la Nicoleta Bercaru, care a fost făcută cu ou și cu oțet, mai ales de madame Gâju, pe motiv că ar plăti presa să denigreze organizația. Însă, până una, alta, Gâju se dă bine pe lângă cine poate, pentru că, se aude, așa, că ar putea fi schimbată cu una mai... tinerică.

Mariana Gâju, Felix Stroe, Marilena Dragnea

Primăriţa comunei Cumpăna, Mariana Gâju, este cunoscută pe întreg „mapamondul“ ca fiind femeia cu mâinile de fier. Nimeni nu iese din cuvântul ei și toată lumea pleacă capul atunci când apare Gâju în preajmă. Mai puțin Felix Stroe, șeful PSD Constanța, și cei aflați sub umbrela lui, în fața cărora Gâju nu suflă. Mai ales când are funcția în pericol!

Felix Stroe

Cum își face ploile Mariana Gâju pentru a rămâne pe funcția de conducere a Organizației de Femei a PSD

Localitatea Lumina a găzduit joi, 10 martie, greii social democrați de la malul mării. N-au fost anumite teme scrise pe ordinea de zi, însă noi am aflat că Nicoleta Bercaru, consilier județean, a fost în centrul discuțiilor, fiind pusă la zid de cine credeți? Chiar de Mariana Gâju, președinta Organizației de Femei, care nu mai poate dormi noaptea din pricina faptului că ”Bercaru plătește presa pentru a denigra organizația”.

Gâju a avut susținerea Marilenei Dragnea, dar și a Luminiței Vlădescu, fosta viceprimăriță de la Medgidia, care visează… încă, la un post de secretar de stat la Ministerul Mediului. Și care, se pare, rămâne doar cu visul, căci realitatea este departe de ea.

Nicoleta Bercaru

Dragnea ar putea să-i sufle lui Gâju scaunul de sub fund

Revenind la Gâju, de ce spunem că are funcția în pericol? Se vorbește prin cercuri înalte că Marilena Dragnea, făcută mare de PSD, este pregătită pentru a-i trage scaunul de sub fund primăriței de la Cumpăna, scaun bătut bine în cuie de ani de zile. Deși, de cele mai multe ori, nu este de acord cu acțiunile șefilor la nivel de partid, mai ales cu decizia de a o trimite pe Dragnea pe funcția de subprefect, și îi critică atunci când poate și unde poate, iată că Gâju arată cui trebuie zâmbetul fals și le urează doar de bine. Că, deh, Dragnea e mai tinerică...

Marilena Dragnea

În altă ordine de idei, deși a încercat să insufle celor prezenți la întâlnire ideea că profesoara Nicoleta Bercaru este oaia neagră în organizație și că ar merita o lecție, puțini au fost care au ”înghițit” găluștile.

Nu putem, însă, să nu ne întrebăm dacă declarațiile contra-Bercaru au legătură cu postul lăsat liber de Lucian Faliboga, inspector școlar adjunct, după ce acesta și-a dat demisia. Nu de alta, dar se aude prin târg că PSD ar vrea s-o nominalizeze pentru funcție.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un articol plin de minciuni Nimeni nu a pronuntat cuvantul bercaru Nimeni nu aspira la functia de presedinte OFSD Documentati-va!
1
0
e campioana la molfaiala, nu se compara fetele astea 2 frigide cu ea
1
0
pai ce sa faca gaju are celulita ,degeaba o inmoaie trebuie si corp mai bine mai trufanda
0
1
Articol de 2 bani ! Mahala !
4
0
cat am fost la regia de drumuri am furat de am rupt cu marius calciu prietenul meu de hotii
4
4
eu cred ca noi toti cel a treia generatie care suntem din 90 la butoane sa fim deacord sa facem pasul in spate sa lasam generatia tina la conducere. avem sacii plinnnniiii.
1
0
Iesi afara baba ordinara!! Tovarasa i-al si pe umflatul ala dupa tine!!
7
0
intelectualii nu se baga in asa ceva, ei pleaca din tara
13
0
Babaciunea la pensie, normal !
8
0
Il pune pe Carjal de la Agigea, sluga lui stro3
6
0
Gatu trebui dusa la Poarta Alba !
9
1
Unde sunt intelectualii
12
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768