REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Mariana Ionescu Căpitănescu ne-a spus care a fost cel mai frumos cadou primit de Paște

Mariana Ionescu Căpitănescu ne-a spus care a fost cel mai frumos cadou primit de Paște

Valentina CAMARA 17 aprilie 2023 | 00:00 640

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și se bucură de o carieră de succes.

Mariana Ionescu Capitanescu ne-a spus care a fost cel mai frumos cadou primit de Paste

Drumul nu a fost întotdeauna ușor, însă munca a venit cu rezultate. Artista ne-a dezvăluit că mama sa își dorea încă de când era mică să o vadă pe scenă, iar în fiecare an de Paște îi pregătea un cadou special.

Vedeta ne-a dezvăluit cele mai frumoase amintiri pe care le are din perioada Sărbătorilor Pascale și recunoaște că nu poate uita cum îi pregătea, an de an, mama cămașa tradițională pe care să o poarte la biserică.

Mariana Ionescu Căpitănescu, amintiri de suflet din perioada Sărbătorilor Pascale

Îndrăgita interpretă de muzică populară are amintiri de suflet din perioada Sărbătorilor Pascale. Vedeta a împărtășit cele mai frumoase momente pe care le-a trăit și mai ales ce a impresionat-o la tradițiile din copilărie.

"Așteptam sărbătorile cu multă bucurie și noi, eu și frații mei, am muncit cot la cot cu părinții noștri. Mama era cu noi acasă și tata era mai tot timpul la muncă.

Abia așteptam să vină Sărbătorile Pascale pentru a mânca și noi cu dulce, pentru că mama ne ținea la respect și țineam post. Noi copiii nu înțelegeam de ce să țineam post și mai furam așa pe ascuns câte o bucățică de mâncare de dulce, dar această perioadă ne-a pregătit, într-adevăr, pentru viața ca să fim disciplinați.

Îmi amintesc cu nostalgie de o Noapte a Învierii, când mama nu terminase cămașa mea folclorică de cusut și cosea la ea.

Se făcuse aproape lumină și ea nu terminase, dar își dorea foarte tare să îmbrac cămașa aceea", a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru WOWbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303