REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
19.3° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Mariana MIRCEA, de la CERNAVODĂ, se întoarce, cu coada între picioare, în ALDE!

Mariana MIRCEA, de la CERNAVODĂ, se întoarce, cu coada între picioare, în ALDE!

Replica API 15 noiembrie 2021 | 23:31 2946

În urmă cu 6 ani, Mariana Mircea, fostul primar al oraşului Cernavodă, a fost cooptată ALDE, după ce PNL a refuzat să o desemneze candidatul partidului pentru funcţia de primar. Își dorea să ajungă din nou primar, însă nu a avut noroc, așa că s-a mulțumit cu un loc în Consiliul Local, cu gândul la alegerile din 2020. Din nou, visul Marianei de a ajunge la primărie s-a năruit, după ce a fost radiată din ALDE, pe motiv că nu și-ar fi plătit cotizația. Iată că foștii ei colegi sunt nevoiți să o primească cu brațele deschise, chiar dacă nu și-o doresc alături. Mariana Mircea a câștigat, definitiv, procesul cu ALDE.

Mariana Mircea și-a pierdut calitatea de membru al ALDE, prin Hotărârea organelor partidului din data de 19 aprilie 2019. Împotriva actului de radiere a calității de membru al partidului, fosta primăriță a formulat contestație către Consiliul Teritorial de Etică și Arbitraj al ALDE - Filiala Constanța. În mai 2019, Consiliul Teritorial de Etică și Arbitraj al ALDE a respins contestația formulată de Mariana Mircea ca neîntemeiată. Această decizie i-a fost comunicată, însă nu a formulat apel la Curtea de Etică și Arbitraj a ALDE, structura superioară, competență a soluționa contestațiile, ci a mers direct în instanță.

A ajuns în instanță, unde, pe fond, a pierdut, însă norocul a fost de partea ei la Curtea de Apel. Pe 10 noiembrie, judecătorii de aici au admis recursul, au casat. Casează în tot sentinţa recurată şi rejudecând au admis cererea de chemare în judecată formulată de Mariana Mircea și au anulat hotărârea emisă de partid privind radierea reclamantei din partid, emisă la 19.04.2019.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu stiu ,vera si-o trage cu Pismis da nu ma mai intereseaza
0
0
Pismis i-o trage lu Vera la tura de noapte
1
0
De raie mai scapi, de MM, nici cu flit...Femeia asta e o pacoste!
5
0
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Comandasu stie!
5
0
multi primari au fost in prim.Cernavoda....unii pe merite, unii din intamplare,altii ca s-a nimerit...dar primar ca asta n-a avut Cernavoda..bun la toate,dar nu stie nimic...oare cum si cine l-a votat???ne meritam soarta...
4
0
MARIANA A CALCAT PE CADAVRE SA SI ATINGA SCOPUL ..........CULEGE CE A SEMANAT.
6
2
Nu mai avem incredere in clasa politica pe care o consideram aliata cu inamicul in acest razboi informational iregular! Ne-am saturat de CCP VIRUS sau CHINA VIRUS cum ne-am scarbit si de pedofilii din Fam Regala Britanica si prietenii lor cunoscutii pedofili Jimmy Savile si Jeffrey Epstein,cum poti schimba situatia si perceptia?
3
0
Mariana te vrem la primarie sa gonesti pe toate rapandulele de acolo.
10
5
dar cu probleme de comportament in politica actuala!
8
1
ghinion la pesede...apoi vrea sa fie prim ministru post mortem...v ati prins este vorba de turistul sef.
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303