REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.7° ConstanÈ›a Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
21.7° ConstanÈ›a Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Mariana Moculescu, îngrijorată din cauza problemelor de sănătate, la 53 de ani

Mariana Moculescu, îngrijorată din cauza problemelor de sănătate, la 53 de ani

Valentina CAMARA 17 ianuarie 2023 | 00:00 323

Mariana Moculescu a dezvăluit tuturor cu ce probleme de sănătate se confruntă, dar È™i ce a aflat de la medic, după ce a făcut un consult de specialitate. Vedeta a dezvăluit detalii din timpul consultaÈ›iei, cât È™i despre vestea pe care a primit-o din partea din partea medicului.

Mariana Moculescu

Mariana Moculescu a făcut o serie de investigaÈ›ii în zona sânilor, după ce o bună perioadă a evitat să meargă la medic. Mama sa a decedat din cauza cancerului la sân, motiv pentru care a decis să prioritizeze vizitele la medic pentru investigaÈ›ii de rutină. Ultima vizită a venit la pachet È™i cu o serie de descoperiri pe care medicul le-a făcut în urma consultaÈ›iei.

Mariana Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate

Recent, Mariana Moculescu a ajuns la medic pentru a face o ecografie la sân, moment în care a fost informată că prezintă o formaÈ›iune pe sânul drept È™i mai multe pete albe pe sânul stâng. Pasul următor a fost să facă o mamografie, veste pe care Mariana Moculescu a primit-o într-un mod nu prea plăcut.

„Am fost să-mi fac analize la centrul medical, să-mi fac È™i eu, pentru că È™tii că mama mea a murit de cancer la sân, È™i să îmi fac È™i eu testul, ecografie la sân, să văd (...).  Rezultatul este că a găsit doamna doctor o formaÈ›iune pe sânul drept È™i niÈ™te pete albe pe sânul stâng È™i m-a trimis grabnic să-mi fac mamografia. Când doctoriÈ›ei începuse să îi sară un ochi pentru că a localizat ceva pe sânul meu, i-am spus È™i Nidiei, am simÈ›it o căldură...”, a mărturisit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a povestit cu lux de amănunte ce a simÈ›it în momentul în care medicul dezvăluia problemele pe care le observă pe ecograf. Cu toate acestea, a avut o reacÈ›ie cu totul neaÈ™teptată, mărturisind că, la un moment dat, chiar a izbucnit în râs simÈ›ind „gustul morÈ›ii”, după cum chiar vedeta a declarat.

„Mi s-a făcut frică, am făcut un atac de panică. Gustul morÈ›ii. Și doctoriÈ›a i-a strigat asistentei «Scrie! FormaÈ›iune de culoare cutare, pe sânul drept», iar în momentul ăla am simÈ›it o căldură  brusc È™i văzând că ea clipea, se uita foarte atent pe ecograf, È™i se uita, îi sărea ochiul, îi sărea nervul. Doar Dumnezeu È™tie că m-a bufnit râsul, s-a auzit puÈ›in, dar am râs, am râs de moartea mea(...). Pe 24 trebuie să merg, pentru că mi-a mai descoperit ceva la sân, sunt suspectă de ceva, am citit È™i pe Google, ceva care se transmite È™i copilului, la un moment dat trebuie să faci È™i transfuzie de sânge, este oboseală cronică”, a adăugat vedeta, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303