REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Mariana Soceanu, de la CT BUS, a ajuns consilier superior la defunctul Minister al Sportului!

Mariana Soceanu, de la CT BUS, a ajuns consilier superior la defunctul Minister al Sportului!

Mirela PASCAL 24 iunie 2023 | 00:00 3121

Ce rapid și-a găsit Mariana Soceanu de muncă după ce și-a dat demisia de la CT BUS! Fosta șefă a banilor societății de transport din Constanța a avut, cel mai probabil, ploile aranjate, acesta fiind și motivul pentru care a decis să plece, după „o mie de ani“ din CT BUS. A ajuns consilier superior la Ministerul Sportului sau, mai nou, Agenția Națională de Sport, de unde ia o căruță de bani. Știm că Mariana Soceanu e expertă la bani, aceasta fiind licențiată a Facultății de Management Financiar-Contabil, dar ce treabă o avea cu sportul?!

Mariana Soceanu, de la CT BUS, a ajuns consilier superior la defunctul Minister al Sportului!
Veșnica Mariana Soceanu, simpatizanta și susținătoarea lui Decebal Făgădău în campania electorală din 2020, a plecat de la CT BUS în martie a.c., pe ușa din dos și cu o sumedenie de probleme! Are ”n” dosare pe rolul instanțelor din Constanța, cu societatea de transport public, fie în calitate de reclamantă, fie în calitate de pârât. Până când se vor lămuri problemele din justiție, Mariana Soceanu și-a găsit un loc călduț la Ministerul Sportului, pe funcția de consilier superior, de unde încasează o căruță de bani. Peste 9.000 de lei este salariu de bază lunar...

Mariana Soceanu, de la CT BUS, a ajuns consilier superior la defunctul Minister al Sportului!

Deși, nici acesta nu mai este sigur, la acest moment, având în vedere că, din 15 iunie, Ministerul Sportului a fost desființat, luându-i locul Agenția Națională de Sport, fiind condusă de Elisabeta Lipă. ANS preia de la Ministerul Sportului activităţile, posturile, personalul şi patrimoniul, în condiţiile legii, însă rămâne de văzut în ce măsură...

De la contabilitate, la sport!

Nu înțelegem cine și ce o fi recomandat-o pe această funcție. Mariana Soceanu este șefă la bani, fiind expert contabil, iar la Ministerul Sportului deține poziția de consilier superior. A început activitatea la fosta RATC în 2004. Anterior, a lucrat la SC Comcereal SA Constanța, la Agenția Națională a Produselor Agricole RA București, Agenția Națională a Produselor Agricole RA - sucursala Constanța, peste tot îndeplinind atribuții de contabil. Mariana Soceanu deține certificat de atestare a cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC), certificat de resurse umane, certificat de Contabilitate, servicii conexe, consultanţă, diplomă de studii aprofundate în specializarea Contabilitatea, expertiză şi audit și diplomă de licenţă Specializarea Management Financiar Contabil, după cursurile universitare din perioada 1999 - 2003.

Și-a dat demisia din PSD

Este important de punctat, din nou, faptul că Soceanu și-a dat demisia nu numai de la CT BUS, ci și din PSD. Gândul de a părăsi partidul o bate de foarte mult timp, mai exact de când a venit la conducerea urbei PNL.

Mariana Soceanu, de la CT BUS, a ajuns consilier superior la defunctul Minister al Sportului!

Adică din perioada când și-a pierdut funcția de director economic și a devenit o simplă șefă de birou, la Contabilitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Transul ăsta e Mareana, un ghei de femeie, un bulangiu
0
2
Si cu aia care au puso in functii
3
2
La cimitir cu ea! Lumea ii doreste o moarte chinuitoare incepand de maine!
3
2
merita, e inca bunaaaa...
0
1
locul ocupat, cu bani destui pentru oameni nepotriviti asa se vrea ,asa se cauta in tara asta !merg bine treburile, ca pe roate ,dsumflate!dar ghiciti de ce ?asa i de ...sus in jos ,asa va fi mereu !
4
2
nu stiu de ce ii faceti reclama, o presta servicii de inalta caltate.
7
2
stati sa l vedeti pe tiganul de marius calciu care dintr un golan de cartier , fara scoala , fara nici o pregatire , dintr un paznic la regia de drumuri a ajuns consilierul lui zagon , sa vedeti ce pregatire are golanul asta , sta degeaba toata ziua si ii da limbi in c*r lui zagon alt p***t tinut de partid fara nici o pregatire , societatea se duce in faliment si ei sta degeaba la regie .
6
4
Ia sa vedeti dvs cum va trece acum tabara de copii de la navodari in administratia primariei.. pAna in vara viitoare e gata.
7
4
o traseista de profesie, suge bine, banii
14
2
cunoscuta si ca mareana koor de fer.
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016