REPLICA ONLINE CONSTANTA

34.9° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
34.9° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Marica lansează o şcoală de fotbal după modelul Academiei Hagi

Marica lansează o şcoală de fotbal după modelul Academiei Hagi

Victor ROTARU 9 iunie 2024 | 00:00 853

Fostul internaţional Ciprian Marica şi-a lansat o şcoală de fotbal pentru copii după modelul Academiei Gheorghe Hagi, de la Constanţa, se arată într-un comunicat de presă.

Marica lanseaza o scoala de fotbal dupa modelul Academiei Hagi Ciprian Marica

"Academia de Fotbal Ciprian Marica îşi deschide porţile pentru tinerii pasionaţi ai acestui sport cu rolul de a construi o adevărată pepinieră care descoperă, pregăteşte şi lansează viitoarele talente în fotbalul românesc. Ciprian Marica, alături de Gheorghe Hagi şi Eduard Wagner, au construit un model inovator, prin crearea unui spaţiu sigur, modern şi performant pentru dezvoltarea holistică a copiilor. Academia de Fotbal Ciprian Marica se bazează pe metodologia Gheorghe Hagi cu rezultate notabile, care include atât Şcoala Căderii, cât şi Şcoala Alergării, consiliere psihologică şi consiliere nutriţională", precizează sursa citată.

Antrenamentele au loc în cadrul Năstase & Marica Sports Club, unde copiii au acces la terenuri indoor şi outdoor, sală de fitness, safe-guard, vestiare tehnologizate, centru de prim-ajutor modern şi un restaurant care le pune la dispoziţie copiilor meniuri special gândite pentru pregătirea sportivă.

"Vreau să promovez, prin Academia de Fotbal pe care o lansez azi, nu doar excelenţa sportivă, ci şi valorile fundamentale ale disciplinei, respectului, muncii în echipă şi fair-play-ului. Vreau ca fiecare copil care păşeşte pe terenul nostru să plece de aici nu doar un fotbalist mai bun, ci şi un om mai bun. Acest proiect reprezintă încununarea carierei mele, a educaţiei şi a viziunii mele pe termen lung. Vreau să fiu, prin implicarea mea, un punct de referinţă în formarea viitoarelor generaţii de fotbalişti şi să contribui la dezvoltarea fotbalului românesc", a declarat Ciprian Marica, fondatorul academiei de fotbal.

Conform sursei citate, accesul în cadrul Academiei de Fotbal Ciprian Marica se realizează printr-o preselecţie riguroasă şi are la bază mai multe tipuri de abonamente. De asemenea, există în plan un sistem de granturi şi burse, cu ajutorul sponsorilor, pentru a sprijini copiii talentaţi, dar fără resurse financiare, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Javra asta makeedoneasca a cumparat Farul
0
0
El tot după modelul masina de stors banii a devenit fotbalist sau la scolit in ale forbalul statul pe gratis ????? Acum totîse dau avuti si au plecat la sport cu vântul in buzunare .si cu chilotii pe ei..Acum daca nu ai caramizi in buzunare nu poti face nimic iar acesti parveniti care au uitat de unde au plecat nici nu se uită la copii daca parintii nu au bani să arunce-n ei ....
3
0
Curvar
0
0
Credeam că,în sfârșit,lansează modelul de prosop marca proprie"By Marica"!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510