REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Marilena DRAGNEA și Ali ȘENOL, ÎNVESTIȚI în funcția de SUBPREFECT. VIDEO

Marilena DRAGNEA și Ali ȘENOL, ÎNVESTIȚI în funcția de SUBPREFECT. VIDEO

Replica API 13 ianuarie 2022 | 11:04 3789

Marilena Dragnea și Ali Șenol au depus jurământul! Cei doi au fost învestiți în funcție, prin videoconferință.

De remarcat faptul că la eveniment au fost prezenți Felix Stroe, șeful PSD, și fostul senator Nicolae Moga.

Ambii subprefecți au jurat să respecte Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce sta în puterile și priceperea lor pentru binele locuitorilor județului Constanța.

,,Jur să respect Constituția și legile țării și sî fac, cu bună-credință, tot ceea ce sta în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Constanța. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a spus Marilena Dragnea.

Şenol Ali a fost propus de Uniunea Democrată Turcă din România pentru funcţia de subprefect, iar Dranea, propusă de PSD.

"Jur să respect Constituția și legile țării și sî fac, cu bună-credință, tot ceea ce sta în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Constanța. Așa să-mi ajute Dumnezeu! Așa să-mi ajute Allah”, a spus Ali Șenol.

Prin video conferință au mai fost învestiți prefecții din județele Bistrița-Năsăud, Galați, Maramureș, Prahova, Vaslui și a subprefecților din județele Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Mureș, Sibiu, Timiș și din Mun. București.

Reamintim că în ședința de guvern de miercuri, 12 ianuarie a.c. au fost numiți în funcție mai mulți subprefecți printre care și Marilena Dragnea, propunerea PSD Constanța, dar şi Şenol Ali, propunerea Uniunii Democrate Turce din România.

Ce spune Marilena Dragnea

,,Sunt emoționată și compleșită de răspunderea pe care am primit-o. Este o responsabilitate foart mare pe care mi-am asumat-o, sunt ferm convinsă că vom face echipă foarte bună cu Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa, dar și cu colegul subprefect, Ali Șenol. Sper să reușim să gestionăm foarte bine și să fim disponibili oricând pentru cetățeni și nevoile lor.

Plec cu gânduri frumoase, încrezătoare, gânduri normale pentru un început nou. Sper să reușesc să demonstrez că atât partidul, cât și Guvernul României, prin funcția pe care mi-au oferit-o, pot să fac față cu brio și să duc la îndeplinire toate sarcinile pe care le voi primi.”, a declarat Marilena Dragnea, pentru Replica de Constanța.

Ce spune Ali Șenol

,,Sunt mândru că am revenit. Cu această ocazie țin să mulțumesc Instituției Prefectului Constanța că m-au primit cu căldură. Pe viitor sperăm să facem lucrurile să funcționeze așa cum au funcționat și până acum și să ducem la bun sfârșit proiectele începute.

În primul rând, să facem ăași importanți pentru a eradica această pandemie, știm că este punctul principal al Instituției Prefectului Constanța, urmând să ducem la final proiectele începute.”, a declarat Ali Șenol, pentru Replica de Constanța.

Video:

.

Video:

D.B., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Turismul du-te vino la unele saloane de infrumusetare ...
0
0
Mars in mm de mafiot. Te au taiat astia de la portie haahahahahahahahahahaha
5
0
Ha!ha!ha!ha!ha!
4
0
Mars fa inculto
11
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303