REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Marina Almășan cere ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu, după ce a fost nevoită să schimbe yala

Marina Almășan cere ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu, după ce a fost nevoită să schimbe yala

A.F. 27 iulie 2024 | 00:00 80

Prezentatoarea TV a cerut ordin de protecție împotriva fostului iubit despre care spune că o hărțuiește pentru că nu poate accepta despărțirea. Bărbatul spune că o iubește și e dispus să facă orice pentru împăcare.

Marina Almasan cere ordin de protectie impotriva lui Georgica Cornu, dupa ce a fost nevoita sa schimbe yala Georgică Cornu, Marina Almășan

Marina Almășan face demersuri în instanță pentru a obține un ordin de protecție împotriva bărbatului care i-a fost alături timp de 12 ani. Prezentatoarea TV se teme pentru viața ei și spune că Georgică Cornu o hărțuiește atât pe ea, cât și pe părinții ei.

În urmă cu câteva zile, Marina Almășan a scris pe rețelele de socializare că își dorește ca părinții ei să o ierte pentru stresul prin care trec din cauza fostului ei iubit. Prezentatoarea TV a mai povestit că a fost nevoită să schimbe yala la ușă după ce părinții ei s-au trezit cu Georgică Cornu la ușă când ea nu era acasă.

Georgică Cornu mai vrea o șansă

În replică, bărbatul spune că s-a dus acasă la foștii socri pentru a-i duce acesteia un buchet de trandafiri. Omul de afaceri spune că Marina Almășan exagerează și el nu vrea decât să își mai dea o șansă.

„Este adevărat, i-am trimis mesaje, și ei și părinților ei! Eu tot sper că ne vom împăca totuși până la urmă! Nu mă așteptam la așa ceva din partea ei! Nu mai este o tinerică! Dar la vârsta asta nu mai are cu cine să își refacă viața”, a spus fostul iubit al Marinei Almășan.

Marina Almăşan şi milionarul Georgică Cornu sunt 'la cuțite' după despărţire: Prezentatoarea TV a răbufnit pe rețele de socializare

Marina Almășan și milionarul Georgică Cornu s-au despărțit, după 12 ani de relație, însă momentele tensionate par să nu se fi încheiat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, însă ruptura nu a fost deloc amiabilă. Vedeta TV a răbufnit pe rețelele de socializare și a făcut dezvăluiri șocante despre coșmarul prin care trece, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436